Your audiobook is waiting…

Halvmåne og Hagekors

Det Tredje Rige, araberne og Palaestina
Narrated by: Peter Milling
Length: 9 hrs and 46 mins
Categories: History, World

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Sensationelt historisk emne - rystende beretning om samarbejdet og venskabet mellem Nazitysklands top og arabiske antisemitter i bl.a. Palaestina under Anden Verdenskrig. Hitler blev beundret i Mellemøsten og en overgang sågar sidestillet med profeten selv.

Bogen giver ny indsigt i baggrunden for jødeudryddelser: Stormuftien Amin el-Husseini fik afgørende indflydelse på Endlösung-projektet, idet han påvirkede nazisterne til at stoppe med at drive jøderne ud af Europa og i stedet indføre en konsekvent udryddelsespolitik, idet han ville hindre endnu flere flygtende jøder i at slå sig ned i Palaestina.
©2015 Lindhardt og Ringhof. Translated by Andreas Harbsmeier (P)2015 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Det er et sobert og meget kildenaert studie, der holder den faglige fane højt, primaert på grundlag af tysk arkivmateriale.
-- Politiken

Velkommen oversaettelse til dansk af et spraenglaerd vaerk, der giver et sjaeldent indblik i forholdet mellem islam og nazismen, som det foldede sig ud omkring Anden Verdenskrig (...) Laerdheden er naturligvis bogens styrke; uden de talløse kildehenvisninger til tyske arkiver og den enorme bibliografi ville mange i nutiden uden tvivl afvise dens pointer som bagvaskelse.
-- Weekendavisen

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.