We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access .
 >   > 
Hambros Allé 7-9-13 Audiobook

Hambros Allé 7-9-13

Regular Price:$16.09
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Publisher's Summary

I "Hambros Allé 7-9-13" følger vi beboerne i nummer 7, 9 og 13 på Danmarks dyreste villavej - først gennem en økonomisk optur og senere på den nedtur, der rammer hårdt og pludseligt. Romanen tegner et skarpt og underholdende portraet af livet under overfladen i villakvarteret, hvor vi følger tre meget forskellige par. Der stilles skarpt på kaerlighed, kønsroller, skilsmisse og magtkampe. Hambros Allé er tilsyneladende topmålet af civilisation og overskud, men hvordan reagerer beboerne, når alt det trygge og velkendte forsvinder under dem som en lem i gulvet? Hvad står de tilbage med, når økonomien og den behagelige hverdag ramler? "Hambros Allé 7-9-13" handler om seks menneskers udmattende kamp for det gode liv og om svigt og fortielse i de naere relationer.

OM FORFATTEREN: Lotte Kaa Andersen er freelanceskribent og bor i Charlottenlund med sin familie. "Hambros Allé 7-9-13" er hendes debutroman.

ANMELDERNE SKREV: "Dette er den bedste danske roman jeg har laest i årevis. Den holdt mig vågen til 4 om morgenen, da jeg først var begyndt. Den handler om drømme, drift, livsløgne, identitet, overlevelse, at finde sine rødder og så er den skrevet med sjaelden nerve og naervaer."

©2016 Lindhardt og Ringhof (P)2016 Lindhardt og Ringhof

What Members Say

Average Customer Rating

3.0 (3 )
5 star
 (0)
4 star
 (1)
3 star
 (1)
2 star
 (1)
1 star
 (0)
Overall
2.5 (2 )
5 star
 (0)
4 star
 (0)
3 star
 (1)
2 star
 (1)
1 star
 (0)
Story
3.0 (2 )
5 star
 (0)
4 star
 (0)
3 star
 (2)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Performance


There are no reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank you.

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.