Your audiobook is waiting…

Syv sind

Narrated by: Bolette Schrøder
Length: 6 hrs and 16 mins
Categories: Fiction, Literary

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

"Syv sind" handler om tvivl, opgør og forbudte tanker. Om syv menneskers stræben efter at lykkes på deres egne og på andres præmisser.

Cille lever en priviligeret tilværelse med mand og børn, men efter et skænderi med Ask gør hun noget radikalt, for visse ord kan ikke tages tilbage. Kåre nyder livet på sin bakketop i Klampenborg, men en nabostrid forpester den gode stemning, og hvordan får han en mand ud af sønnen Lukas? Line og Peter er flyttet til Dubai, men kroppen, tankerne, hele eksistensen smelter i ørkenvarmen, noget er ikke helt, som det skal være.

"Syv sind" er tredje og sidste bind i Lotte Kaa Andersens trilogi, der begyndte med "Hambros Allé 7-9-13" og fortsatte med "100 dage". Tilsammen udgør de et satirisk og stærkt underholdende portræt af livet på solsiden i årene omkring finanskrisen og frem til i dag.

©2018 Gyldendal (P)2018 Gyldendal

Critic Reviews

Lotte Kaa Andersens letflydende pen klæder hende, når hun som her er sjov, spids og satirisk, og den får kant af den alvor, der også er på spil på siderne.
-- Berlingske

Underholdende satire over nutidens overfladeliv og statusjagt. Lotte Kaa Andersen skriver en underholdende, journalistisk prosa.
-- Information

Med sin slagfærdige prosa udstiller hun vores drømme om det perfekte liv. Lotte Kaa Andersen har et udpræget talent for træfsikre formuleringer. Hun både spidder sine personer og forstår dem.
-- Politiken

What members say