We are currently making improvements to the Audible site. In an effort to enhance the accessibility experience for our customers, we have created a page to more easily navigate the new experience, available at the web address www.audible.com/access .
Kennedy: Liv og død i Det Hvide Hus Audiobook

Kennedy: Liv og død i Det Hvide Hus

Regular Price:$18.56
 • Membership Details:
  • First book free with 30-day trial
  • $14.95/month thereafter for your choice of 1 new book each month
  • Cancel easily anytime
  • Exchange books you don't like
  • All selected books are yours to keep, even if you cancel
 • - or -

Publisher's Summary

Hele verden går i stå, da nyheden om et skudattentat mod praesidenten tikker ind fra Dallas, Texas den 22. november 1963. John F. Kennedys tusinde dage i Det Hvide Hus har vaeret et historisk drama uden sidestykke. Amerika balancerer på randen af åben krig mod kommunismen. Borgerrettighedskampen splitter nationen indefra. Og bag praesidentens ryg kaemper hans naermeste en bitter strid om pladsen som hans efterfølger. At det skal slutte sådan, er ikke til at fatte. JFK er død. Faeldet af en gal mands kugle.

Bill O'Reillys og Martin Dugards bestseller om John F. Kennedy er en medrivende og intens fortaelling om alle de maend, praesidenten var. Det er historien om statsmanden, der samlede amerikanerne i en angstfuld tid. Om Jackies John - aegtemanden, der slog dørene op til Det Hvide Hus og delte sin families intime liv med hele verden, i medgang og modgang. Og om levemanden med det hemmelige liv og de talløse affaerer. Og så er det historien om Lee Harvey Oswald. En enspaendernatur med storhedsvanvid, der flakkede om på bagsiden af den amerikanske drøm. Indtil den dag, han besluttede sig for at skyde praesidenten.

"Bogen er velskrevet, faengende og underholdende og spiller fint på iscenesaettelse af følelser og forenklinger af historiens centrale omdrejningspunkter (...) En populaerhistorisk politikerbiografi med bred appel, i følelsesladet journalistik og en personificeret historieopfattelse, men med intakte hovedlinjer, en faengende underholdende fremstilling og i fin dansk bearbejdelse."

©2015 SAGA Egmont. Translated by Morten Andersen (P)2015 SAGA Egmont

What the Critics Say


Bogens styrke er afgjort beskrivelsen af attentatet (...) Det er godt taenkt, at forfatterne bogen igennem fortaeller en lille parallelhistorie om en randeksistens i form af Lee Harvey Oswald, der affyrede de draebende skud (...) "Kennedy. Liv og død i Det Hvide Hus" er underholdende laesning, hvis man ønsker at få genopfrisket historien om Kennedy
-- Weekendavisen


Bogen er velskrevet og balancerer godt mellem politik og privatliv.
-- Fyens Stiftstidende


Selve attentatet i Dallas er skildret på èn gang nobelt og frygteligt. Jeg mindes ikke at have laest en bedre beskrivelse af attentatet. Heller ikke af timerne umiddelbart efter. Det er mesterligt gjort.
-- Horsens Folkeblad

What Members Say

Average Customer Rating

5.0 (1 )
5 star
 (1)
4 star
 (0)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Overall
5.0 (1 )
5 star
 (1)
4 star
 (0)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Story
5.0 (1 )
5 star
 (1)
4 star
 (0)
3 star
 (0)
2 star
 (0)
1 star
 (0)
Performance


There are no reviews for this title yet.

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.

Cancel

Thank you.

Your report has been received. It will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.