Your audiobook is waiting…

Kulde

Narrated by: Tina Kruse Andersen
Length: 12 hrs and 4 mins

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Ódinn bliver sat til at undersøge mistanken om overgreb mod børn på Krokur, en behandlingsinstitution for drenge, der fandt sted i 1970'erne. Undersøgelserne afdaekker et umenneskeligt regime på institutionen, og to teenagedrenge døde under brutale omstaendigheder. Efter ekskonens Láras død har Ódinn haft ansvaret for deres datter Rún.

Det ligger ham meget på sinde at udfylde sin rolle som far, og som opklaringen af de to dødsfald udvikler sig, og ikke mindst afdaekningen af de grusomme begivenheder på Krokur, bliver hans eget liv voldsomt påvirket. Ódinn indser gradvis, at ekskonens død slet ikke var en ulykke, som man hidtil har troet. Men mens han desperat forsøger at finde svar på sine spørgsmål om hendes død, tager ondskaben omkring ham til med lynets hast.

Yrsa Sigurdardottir er Islands ubestridte krimidronning. På dansk findes også Jeg skal huske dig, Isblå spor og Den der graver en grav.
©2015 SAGA Egmont. Translated by Nanna Kalkar (P)2015 SAGA Egmont

Critic Reviews


Sikkert er det dog, at Yrsa Sigurdardóttirs "Kulde" ikke bare er en effektiv, om end lavmaelt, gyser lidt a la Stephen King, når han er bedst. Den er også en overbevisende og faengende dybdesonderende undersøgelse af psykologiske kraefter, når de udfoldes og udfordres i socialt tilspidsede situationer. (...) en gennemtaenkt thriller, hvis pertentligt udtaenkte plot er nit-og nagelfast.
-- Weekendavisen

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.