Regular price: $25.20

Free with 30-day trial
Membership details Membership details
  • A 30-day trial plus your first audiobook, free
  • 1 credit/month after trial – good for any book, any price
  • Easy exchanges – swap any book you don’t love
  • Keep your audiobooks, even if you cancel
  • After your trial, Audible is just $14.95/month
OR
In Cart

Publisher's Summary

"Onkel" er en affældig, noget senil, men velhavende Fyrste, som tilfældigt ankommer til byen Mordasov og omgående tages under beskyttelse af byens magtfulde førstedame, Maria Alexandrovna. Hun udpønser en plan til at få ham gift med sin skønne treogtyve årige datter Sina, , men både den stolte Sina, konkurrerende bejlere og rivalinder gør sagen kompliceret, og Maria Alexandrovna må udfolde hele sit mesterlige register af overtalelse, snedighed og intriger. Sladderen og rygtemøllen i den provinsielle by er behændigt fanget i Dostojevskijs latterliggørende heroiske tone.

Onkels Drøm er ligesom den samtidige roman Godset Stepantjikovo en farceagtig, satirisk komedie og viser, hvor morsom Dostojevskij kan være, som det også mere glimtvis kommer frem i de store romaner. For første gang optræder her en fortæller som med forkærlighed for sladder og skandaler beskriver det provinsielle miljø, han selv er en del af, en teknik som Dostojevskij senere anvender igen i Onde ånder og Brødrene Karamazov.

Dialogen er som vanligt hos Dostojevskij uhyre fængende og giver dybdeborende portrætter af de forskellige karaktertyper. Onkels Drom har alle de typiske kendetegn fra Dostojevskijs psykologiske og filosofiske forfatterskab.

Please Note: This audiobook is in Danish.

©2012 Bechs Forlag - Viatone (P)2012 Bechs Forlag - Viatone

What members say

No Reviews are Available