Τι είπες τώρα!  By  cover art

Τι είπες τώρα!

By: Τί είπες τώρα!
  • Summary

  • Άγνωστες ιστορίες και αφιερώματα σχετικά με τον κόσμο του ποδοσφαίρου που όταν τις ακούσαμε την πρώτη φορά είπαμε ''Τι είπες τώρα!''. Παρουσίαση: Βασίλης Βουτσινάς Instagram - Tik Tok: tieipestorathepodcast
    Τί είπες τώρα!
    Show more Show less
Episodes
  • Αυτό με τον οικοδόμο που έσωσε τη Φιορεντίνα
    Nov 26 2023

    Το 2002, η Φιορεντίνα βίωνε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της. Τα οικονομικά χρέη που ταλάνιζαν τους Βιόλα, τους ανάγκασαν να υποβιβαστούν στην 4η κατηγορία και να κάνουν μία νέα αρχή. Σχεδόν όλοι οι παίκτες αποχώρησαν κάτι που σήμαινε ότι χρειαζόταν ένα νέο ήρωα.

    Ένας οικοδόμος και γιος ψαρά από μία μικρή πόλη της Σικελίας, ονόματι Κριστιάν Ριγκανό, ο οποίος ήταν μέχρι τότε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο άνθρωπος που θα προσπαθούσε να φέρει τη Φιορεντίνα πίσω στα μεγάλα σαλόνια της Serie A και παράλληλα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να αγωνιστεί κόντρα στους καλύτερους.

    Social Media:

    Instagram - Tik tok: tieipestorathepodcast

    Show more Show less
    12 mins
  • Αυτό με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - πρόλογος
    Jul 24 2023

    Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν είχαμε μία λέξη να το ορίσουμε, θα ήταν ρομαντισμός. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα είναι η καρδιά του ποδοσφαίρου. Από αυτό ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές κι όχι μόνο. Πλέον, η καρδιά τούτη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν πλήξει τις ομάδες των χαμηλότερων εν τάξει κατηγοριών με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να μη συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα κάνοντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ολοένα πιο φτωχό. Για τη ανάδειξη των προβλημάτων από τα οποία πάσχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν ήμουν μόνος. Μιλήσαμε με έναν ποδοσφαιριστή, έναν προπονητή, ένα διαιτητή, έναν πρόεδρο κι ένα δημοσιογράφο με σκοπό να σχηματιστεί μία όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη άποψη τόσο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτό καθ' αυτό, όσο και για τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν ανάλογα με το πόστο όπου βρίσκονται.


    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τους πέντε συνεντευξιαζόμενους οι οποίοι δέχθηκαν να μιλήσουν στο Podcast:


    Κώστας Μπαλαφούτης - πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

    Δημήτρης Καλύκας - προπονητής Βύζαντος Μεγάρων και ταμίας του συνδέσμου προπονητών Πειραιά

    Νίκος Σιδερής - διαιτητής ΕΠΣ Αθηνών

    Θανάσης Μπαλαφούτης - πρόεδρος Ατρόμητου Κερατσινίου

    Στάθης Γιάππαπας - δημοσιογράφος του Site ''Peiraiotika.gr''


    Instagram - Tik Tok: tieipestorathepodcast

    Show more Show less
    1 min
  • Αυτό με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (ft. Κώστας Μπαλαφούτης)
    Jul 24 2023

    Κώστας Μπαλαφούτης - πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.


    Μία ειδική περίπτωση ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή καθώς έχει βιώσει τόσο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Με τον πρώην τερματοφύλακα, Κώστα Μπαλαφούτη, μιλήσαμε για την ποδοσφαιρική του καριέρα καθώς και για τις διαφορές που παρατήρησε ανάμεσα στο ελληνικό και το ξένο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σειρά στη συζήτηση πήραν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και το αν υπάρχει ακόμα ρομαντισμός από πλευράς τους.


    Instagram - Tik tok: tieipestorathepodcast

    Show more Show less
    1 hr and 2 mins

What listeners say about Τι είπες τώρα!

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.