• Ημιτελικοί, διαφωνία για Ντόντσιτς και κάτι από Ολυμπιακό!
    Sep 7 2023

     Νέο επεισόδιο Podcast από το StoiximaView και ερχόμαστε με μεγαλύτερη φόρα από ποτέ . Νίκος Ζέρβας και Τόνια Σπανού επιστρέφουν πίσω από τα μικρόφωνα και το μενού έχει τα πάντα για τα ημιτελικά του Mundobasket 2023 και όχι μόνο. Ξεκινάμε με διαφωνία για τον… γκρινιάρη Ντόντσιτς, συνεχίζουμε με φαβορί και αουτσάιντερ για τον μεγάλο Τελικό του τουρνουά και μείνετε μέχρι το τέλος γιατί η συζήτηση φουντώνει με Ολυμπιακό και μεταγραφή. Ψάχνουμε τη «μαγική» ημερομηνία και το συζητάμε. Podcast επεισόδιο 3 και δεν αφήνουμε κανέναν παραπονεμένο.



    Show more Show less
    22 mins
  • StoiximaView - Mundobasket
    Sep 4 2023

    Το 2ο επεισόδιο του νέου Podcast του StoiximaView είναι εδώ και ήρθε για να κάνει «θόρυβο». Ο Νίκος Ζέρβας και η Τόνια Σπανού συναντήθηκαν και μίλησαν για όλα. Βασικό θέμα συζήτησης… πως φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά του Mundobasket 2023. Φυσικά δεν λείπει το σχόλιο για την Εθνική ομάδα, οι λόγοι αποκλεισμού και όλα όσα οδήγησαν εκεί. Μένει ή φεύγει ο Δημήτρης Ιτούδης; Είναι καλύτεροι οι άλλοι από εμάς ή όχι; Θα το πάρουν οι Αμερικάνοι ή έρχεται η έκπληξη; Αυτά και άλλα πολλά στο 2o επεισόδιο του Podcast του StoiximaView.

    Show more Show less
    22 mins
  • Μουντομπασκετ 2023
    Aug 25 2023

    Η νέα εκπομπή Podcast Stoiximaview είναι γεγονός και η έμπειρη μπασκετική ομάδα του site μας, θα σας κρατήσει συντροφιά σε όλη την διάρκεια του Μουντομπάσκετ 2023. Με σπέσιαλ αναλύσεις για όλες τις ομάδες, για το τι να περιμένουμε σε αυτό το τουρνουά, ενώ φυσικά ξεχωριστή θέση στην κουβέντα των συντακτών, θα έχει η Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη μπορεί να μην είναι στα φαβορί, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη.

    Show more Show less
    18 mins
  • Πάμε στοίχημα με τελικούς σε Euro 2020 και Copa America!
    Jul 9 2021

    Φτάσαμε στο τέλος των μεγάλων διοργανώσεων και πάμε στοίχημα με Euro 2020 και Copa America!

    Πάμε στοίχημα με τους μεγάλους αγώνες των τελικών των δύο διοργανώσεων σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Διοργανώσεις οι οποίες όλο αυτό το διάστημα μας κράτησαν παρέα, τόσο ποδοσφαιρική όσο όμως και στοιχηματική! Πάμε στοίχημα τώρα με το τέλος τους, αφού έφτασε η στιγμή των τελικών.

    Δύο τελικοί ανάμεσα σε παγκόσμιες δυνάμεις του ποδοσφαίρου! Στο Euro 2020 η Ιταλία αντιμετωπίζει την Αγγλία και στο Copa America υπάρχει ο τελικός που περιμέναμε για πολλά χρόνια! Βραζιλία και Αργεντινή παίζουν για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Παράλληλα, υπάρχει και ο μικρός τελικός του Copa America, ανάμεσα σε Κολομβία και Περού.

    Μαζί με τις δύο αυτές διοργανώσεις, λαμβάνει τέλος και η σεζόν για την εκπομπή του Stoiximaview! Τόσα βίντεο με επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες γιατί και αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι εννοείται. Μακάρι να τα πηγαίναμε όλα… τρένο. Τέλος, λοιπόν, και στις εκπομπές του Stoiximaview στο Youtube για αυτήν την αγωνιστική σεζόν. Φυσικά θα επιστρέψουμε με αρκετές εκπομπές, αφού σε λίγο καιρό θα έχουμε και πάλι επίσημη αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!

    Για τώρα όμως οι συντάκτες του Stoiximaview Γιάννης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Μαργωμένος, Αντώνης Κόκκινος και Βαγγέλης Κώστογλου, μας δίνουν τα δικά τους προγνωστικά στοιχήματος για τους τελικούς των διοργανώσεων!

    Αρχίζουμε με τον τελικό του Euro 2020 Ιταλία – Αγγλία. Έχουμε τη βασική μας πρόταση, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα ειδικά στοιχήματα που μας προτείνουν και αναλύουν οι Δημήτρης Μαργωμένος, Γιάννης Σταυρόπουλος!

    Από εκεί και πέρα έχουμε και τους δύο σημαντικούς και τελευταίους αγώνες του Copa America. Από τη μία έχουμε τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ένας τελικός ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Βραζιλία απέναντι στην Αργεντινή!

    Παράλληλα υπάρχει και ο μικρός τελικός του Copa America, ανάμεσα σε Κολομβία και Περού!

    Οι Αντώνης Κόκκινος, Βαγγέλης Κώστογλου δίνουν τα δικά τους προγνωστικά στοιχήματος για τους δύο σημαντικούς αγώνες της Λατινικής Αμερικής.

    Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με την τελευταία εκπομπή και καλό καλοκαίρι σε όλους!

    Show more Show less
    28 mins
  • Ένα βήμα πριν τον τελικό και πάμε στοίχημα στο Euro 2020!
    Jul 5 2021

    Τι και αν έχει μείνει πλέον λίγο για το τέλος του Euro 2020, το Stoiximaview συνεχίζει να μας λέει «πάμε στοίχημα!

    Η διοργάνωση του Euro 2020 συνεχίζεται και πάμε στοίχημα με τους αγώνες που υπάρχουν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Μία διοργάνωση η οποία μέχρι τώρα έχει προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, όχι μόνο αναφορικά με το θέαμα, αλλά και με το στοίχημα!

    Ματς με ανατροπές, εκπλήξεις, από τη στιγμή που έχουν αποκλειστεί Γαλλία, Πορτογαλία και μάλιστα από νωρίς, ενώ έχουμε τη Δανία η οποία προχωρά ακόμα και είναι στους «4» της διοργάνωσης!

    Η νέα εκπομπή του Stoiximaview είναι εδώ, για νέα προγνωστικά στοιχήματος για τα ημιτελικά του Euro 2020. Οι συντάκτες του Stoiximaview Δημήτρης Μαργωμένος, Γιάννης Σταυρόπουλος μας δίνουν τα δικά τους προγνωστικά euro 2020 με στόχο το ταμείο.

    Ματσάρες έχουν τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ειδικότερα το ένα από τα δύο παιχνίδια θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το ματς της Ιταλίας με την Ισπανία θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και ο τελικός για τη διεκδίκηση του μεγάλου τροπαίου. Οι διασταυρώσεις όμως ήταν έτσι που στα ημιτελικά βγήκε το ζευγάρι Ιταλία - Ισπανία.

    Οι δύο ομάδες διεκδικούν στο μεταξύ τους ματς στο Γουέμπλεϊ το εισιτήριο για τον τελικό του τροπαίου! Το Stoiximaview δίνει τις δικές του επιλογές για το στοίχημα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

    Από εκεί και πέρα υπάρχει ο δεύτερος ημιτελικός. Εκεί όπου έχουμε την Αγγλία, η οποία παίζει στο σπίτι της και θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος για να καταφέρει να έχει μία επιτυχία σε επίπεδο Εθνικών ομάδων μετά από χρόνια.

    Έχει όμως να αντιμετωπίσει την έκπληξη της διοργάνωσης, Δανία! Μία Δανία η οποία είχε κατακτήσει το Euro το 1992 και έχει πάρει φόρα για να διεκδικήσει ξανά για μία ακόμη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο.

    Είναι σκληρό καρύδι και σίγουρα η Αγγλία δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους σκληροτράχηλους Δανούς! Η πρόταση των Γιάννη Σταυρόπουλου, Δημήτρη Μαργωμένου, για το ματς των Άγγλων, μία αναμέτρηση η οποία έχει μεν φαβορί, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

    Show more Show less
    18 mins
  • Πάμε στοίχημα με προημιτελικά Euro 2020 και Copa America!
    Jul 1 2021

    Οι μεγάλες διοργανώσεις προχωράνε και εμείς πάμε στοίχημα!

    Προημιτελικά σε Euro 2020 και Copa America και πάμε στοίχημα με τη νέα εκπομπή του Stoiximaview για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις. Προγνωστικά στοιχήματος από τους συντάκτες του Stoiximaview Δημήτρη Μαργωμένο και Αντώνη Κόκκινο! Αμφότεροι δίνουν τα δικά τους προγνωστικά στοιχήματος για το Euro 2020 και τον Βαγγέλη Κώστογλου να αναλύει και να προτείνει για τα ματς του Copa America.

    Η φάση των «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αρχίζει την Παρασκευή. Το πρώτο ματς είναι στις 19:00 ανάμεσα σε Ελβετία και Ισπανία. Ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο στάδιο Κρεσόφσκι! Οι Ελβετοί είναι μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης και απειλούν την Ισπανία, μετά το έπος τους να αποκλείσουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία!

    Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 22:00 στο Μόναχο της Γερμανίας έχουμε το μεγάλο ματς της φάσης των προημιτελικών. Ματσάρα! Ζευγάρι το οποίο θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης, σύμφωνα με την εικόνα που έχουν μέχρι τώρα. Όμως μία ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά, Ιταλία ή Βέλγιο! Ένα Βέλγιο το οποίο δεν θα έχει τον αστέρα του, Κέβιν Ντε Μπρούινε, λόγω τραυματισμού.

    Πάει η Παρασκευή και προχωράμε στο Σάββατο. Στις 19:00 έχουμε το ζευγάρι των «8» ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν εντυπωσιάσει. Τσεχία - Δανία στο Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα στο Μπακού. Οι Δανοί είχαν κακό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια το έχουν πάει... τρένο! Από την άλλη οι Τσέχοι απέκλεισαν τους Ολλανδούς και δείχνουν... αγριεμένοι!

    Η προημιτελική φάση του Euro 2020 ολοκληρώνεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Ολίμπικο της Ρώμης. Εκεί όπου η έκπληξη της διοργάνωσης, Ουκρανία η οποία απέκλεισε τη Σουηδία, αντιμετωπίζει την Αγγλία! Οι Άγγλοι θέλουν να γράψουν ιστορία και να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά οι Ουκρανοί μόνο εύκολη λεία δεν είναι...

    Φυσικά πέρα από τα προγνωστικά euro 2020 έχουμε και προγνωστικά για το Copa America! Προημιτελική φάση και σε αυτήν τη διοργάνωση και ο Βαγγέλης Κώστογλου μιλά για τους αγώνες Περού - Παραγουάη, Βραζιλία - Χιλή, Ουρουγουάη - Κολομβία, Αργεντινή – Ισημερινός.

    Show more Show less
    17 mins
  • Φάση των «16» και πάμε στοίχημα με Euro 2020!
    Jun 26 2021

    Αν λέμε πως στους ομίλους του Euro 2020 είδαμε καλά ματς, τώρα στη φάση των «16» λέμε «πάμε στοίχημα ακόμη πιο δυνατά»!

    Το Stoiximaview είναι εδώ σε μία ακόμη εκπομπή, για προγνωστικά στοιχήματος και πάμε στοίχημα με τη φάση των «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Έγινε το… έλα να δεις στην 3η αγωνιστική των ομίλων, η οποία ολοκληρώθηκε και τα ζευγάρια που βγήκα για τους «16» είναι δυνατά και φυσικά υπάρχουν και οι ντερμπάρες!

    Οι Δημήτρης Μαργωμένος, Γιάννης Σταυρόπουλος προτείνουν τι να παίξουμε στο στοίχημα, στα ματς των «16» του Euro 2020, με στόχο να πάμε στο ταμείο. Το Euro 2020 συνεχίζεται και πάμε ταμείο με δυνατά ματς από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη.

    Δύο αγώνες την ημέρα θα έχει η φάση των «16» και πάμε στοίχημα αρχικά με τη δυάδα του Σαββάτου. Ημέρα στην οποία η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Δανία. Οι Ουαλοί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ενώ οι Δανοί μπόρεσαν με μόνο τρεις βαθμούς να βρεθούν στην επόμενη φάση. Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι εντυπωσιακοί, μέχρι τώρα, Ιταλοί, αντιμετωπίζουν την Αυστρία παίζοντας για πρώτη φορά στη διοργάνωση μακριά από τη χώρα τους.

    Προχωράμε με την Κυριακή, όποτε η επίσης εντυπωσιακή στους ομίλους Ολλανδία, θα παίξει κόντρα στην Τσεχία η οποία έδειξε στους ομίλους πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Και η ημέρα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου! Το Βέλγιο παίζει απέναντι στην Πορτογαλία και αμφότερες θέλουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης!

    Η Δευτέρα δεν πάει πίσω και έχει επίσης δυνατές αναμετρήσεις, ξεκινώντας με μία απ' αυτές. Κροάτες και Ισπανοί στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων έβγαλαν… δόντια και τώρα παίζουν μεταξύ τους, αλλά μία θα περάσει στους «8». Από εκεί και πέρα το βράδυ της Δευτέρας οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν την Ελβετία, έχοντας δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα αλλά και οι Ελβετοί είναι επικίνδυνοι…

    Η φάση των «16» ολοκληρώνεται την Τρίτη 29 του μήνα. Τότε που έχουμε τη… μητέρα των «μαχών» στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης! Ένα ντέρμπι από τα… παλιά! Η Αγγλία παίζει στο Γουέμπλεϊ και υποδέχεται τη Γερμανία! Έχοντας πλέον μάθει τις επτά ομάδες των προημιτελικών, το τελευταίο εισιτήριο κρίνεται στο ζευγάρι Σουηδία - Ουκρανία…

    Φυσικά από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει το Copa America! Ο Βαγγέλης Κώστογλου τα… σπάει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τα ματς των ομίλων του Copa America, Βραζιλία - Ισημερινός και
    Βενεζουέλα – Περού.

    Show more Show less
    30 mins
  • Πάμε στοίχημα με το κλείσιμο της 3ης αγωνιστικής σε Euro 2020, Copa America
    Jun 21 2021

    Φτάνουμε στο τέλος των ομίλων σε Euro 2020, Copa America και πάμε στοίχημα!

    Ξεκαθαρίζει ποιες ομάδες θα προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις στις δύο διοργανώσεις και το Stoiximaview μας λέει πάμε στοίχημα, με τη νέα εκπομπή στο YouTube για προγνωστικά στοιχήματος! Οι συντάκτες Αντώνης Κόκκινος, Δημήτρης Μαργωμένος δίνουν τα δικά τους σημεία για το στοίχημα, με στόχο το ταμείο.

    Προγνωστικά για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις που παίζουν αυτό το διάστημα με Εθνικές ομάδες, σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Για το Copa America, κάνει τη δική του παρέμβαση ο Βαγγέλης Κώστογλου και προτείνει…

    Δύο ματς υπάρχουν στις σημειώσεις του Βαγγέλη Κώστογλου για τη διοργάνωση. Ο Ισημερινός αγωνίζεται κόντρα στο Περού και θέλουμε να μπουν γκολ στο ματς. Επίσης η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κολομβία και εδώ ζητάμε κάτι παραπάνω και όχι μόνο γκολ…

    Προχωράμε και συνεχίζουμε το στοίχημα με Euro 2020.

    Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των ομίλων, οπότε θα γνωρίζουμε και ποιες ομάδες θα είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στη φάση των «16». Η Κροατία αντιμετωπίζει τη Σκωτία, ενώ η έκπληξη του ομίλου, Τσεχία, παίζει απέναντι στην Αγγλία και διεκδικεί ακόμη και την πρωτιά του 4ου ομίλου! Αυτά είναι τα δύο ματς της Τρίτης, ενόψει των τεσσάρων αγώνων της Τετάρτης.

    Είναι η ημέρα με το… κυρίως πιάτο των ομίλων. Αρχικά έχουμε τον 5ο όμιλο που ολοκληρώνεται. Η πρωτοπόρος Σουηδία παίζει απέναντι στην Πολωνία, ενώ οι Σλοβάκοι απειλούν τους Ισπανούς να τους αφήσουν ακόμη και εκτός συνέχειας Euro!

    Μετά από τον 5ο όμιλο, όπου η Ισπανία απειλείται αφού δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, προχωράμε με τον όμιλο «φωτιά». Όλοι γνώριζαν από πριν πως στον 6ο ομίλο θα δούμε ωραία πράγματα. Είναι ο πιο δυνατός όμιλος της διοργάνωσης, με Γαλλία, Πορτογαλία και Γερμανία στο ίδιο γκρουπ, αλλά και μία Ουγγαρία η οποία την έκανε την… κηδεία της στη Γαλλία και διεκδικεί να κάνει μία ακόμη έκπληξη και να βρεθεί ακόμη και στους «16» της διοργάνωσης!

    Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία θέλει να συνέλθει από την 4άρα της Γερμανίας και αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, η οποία «γκέλαρε» με το 0-0 κόντρα στους Ούγγρους. Η Ουγγαρία είπαμε ότι έχει τις δικές της ελπίδες, αλλά η Γερμανία με την μπάλα που έπαιξε κόντρα στην Πορτογαλία και τη νίκη που πήρε με 4-2, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας. Η Γερμανία έχει πιθανότητες ακόμη και για πρωτιά στον όμιλο, σε περίπτωση που η Γαλλία δε νικήσει τους Πορτογάλους!

    Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με 6άδα αγώνων από τους ομίλους του Euro 2020 και μία δυνατή δυάδα του Copa America!

    Show more Show less
    19 mins