• Πάντα με θέα το ταμείο

  • By: Stoiximaview
  • Podcast
Πάντα με θέα το ταμείο  By  cover art

Πάντα με θέα το ταμείο

By: Stoiximaview
  • Summary

  • Οι προβλεψεις του Stoiximaview τώρα και σε Podcast

    © 2023 Πάντα με θέα το ταμείο
    Show more Show less
Episodes
  • Ημιτελικοί, διαφωνία για Ντόντσιτς και κάτι από Ολυμπιακό!
    Sep 7 2023

     Νέο επεισόδιο Podcast από το StoiximaView και ερχόμαστε με μεγαλύτερη φόρα από ποτέ . Νίκος Ζέρβας και Τόνια Σπανού επιστρέφουν πίσω από τα μικρόφωνα και το μενού έχει τα πάντα για τα ημιτελικά του Mundobasket 2023 και όχι μόνο. Ξεκινάμε με διαφωνία για τον… γκρινιάρη Ντόντσιτς, συνεχίζουμε με φαβορί και αουτσάιντερ για τον μεγάλο Τελικό του τουρνουά και μείνετε μέχρι το τέλος γιατί η συζήτηση φουντώνει με Ολυμπιακό και μεταγραφή. Ψάχνουμε τη «μαγική» ημερομηνία και το συζητάμε. Podcast επεισόδιο 3 και δεν αφήνουμε κανέναν παραπονεμένο.



    Show more Show less
    22 mins
  • StoiximaView - Mundobasket
    Sep 4 2023

    Το 2ο επεισόδιο του νέου Podcast του StoiximaView είναι εδώ και ήρθε για να κάνει «θόρυβο». Ο Νίκος Ζέρβας και η Τόνια Σπανού συναντήθηκαν και μίλησαν για όλα. Βασικό θέμα συζήτησης… πως φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά του Mundobasket 2023. Φυσικά δεν λείπει το σχόλιο για την Εθνική ομάδα, οι λόγοι αποκλεισμού και όλα όσα οδήγησαν εκεί. Μένει ή φεύγει ο Δημήτρης Ιτούδης; Είναι καλύτεροι οι άλλοι από εμάς ή όχι; Θα το πάρουν οι Αμερικάνοι ή έρχεται η έκπληξη; Αυτά και άλλα πολλά στο 2o επεισόδιο του Podcast του StoiximaView.

    Show more Show less
    22 mins
  • Μουντομπασκετ 2023
    Aug 25 2023

    Η νέα εκπομπή Podcast Stoiximaview είναι γεγονός και η έμπειρη μπασκετική ομάδα του site μας, θα σας κρατήσει συντροφιά σε όλη την διάρκεια του Μουντομπάσκετ 2023. Με σπέσιαλ αναλύσεις για όλες τις ομάδες, για το τι να περιμένουμε σε αυτό το τουρνουά, ενώ φυσικά ξεχωριστή θέση στην κουβέντα των συντακτών, θα έχει η Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη μπορεί να μην είναι στα φαβορί, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη.

    Show more Show less
    18 mins

What listeners say about Πάντα με θέα το ταμείο

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.