Όλα είναι δρόμος  By  cover art

Όλα είναι δρόμος

By: Γιώργος Σαββίδης
  • Summary

  • Το όλα είναι δρόμος είναι ένα Podcast με τον Γιώργο Σαββίδη για όλους τους ερασιτέχνες δρομείς. Σκοπός του Podcast που κάθε νέο επεισόδιο θα βγαίνει στον αέρα κάθε Πέμπτη πρωί στις 10:00, είναι να φέρει πιο κοντά όλους τους λάτρεις του δρομικού κινήματος, μέσω μιας πολύπλευρης προσέγγισης, με συμβουλές και πληροφορίες για διάφορα θέματα που μας απασχολούν.Θα προσεγγίσουμε το τρέξιμο μικρών αποστάσεων μέχρι Μαραθωνίου και Υπερμαραθωνίου, βασισμένοι σε γνώσεις από προσωπικές εμπειρίες, πολλή μελέτη, αλλά και από επαγγελματίες που κινούνται είτε έμμεσα είτε άμεσα στον χώρο του δρομικού κινήματος. Στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να δώσουμε το κίνητρο και την έμπνευση σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με το τρέξιμο.

    © 2024 Όλα είναι δρόμος
    Show more Show less
Episodes
  • Ε117: Όλα τα νέα της αγοράς των δρομικών παπουτσιών με καλεσμένο το Νίκο Πήλικα
    May 30 2024

    Σημερινός μου καλεσμένος είναι ο δρομέας Νίκος Πήλικας. Ο Νίκος είναι ο ιδρυτής μιας εκ των μεγαλύτερων δρομικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, την Gorun.gr, εκεί όπου πέραν των άλλων θεμάτων ασχολείται και παραθέτει ο ίδιος εκτεταμένα reviews πολλών δρομικών παπουτσιών.

    Με τo Νίκο Πήλικα στο σημερινό επεισόδιο θα μιλήσουμε για τα παπούτσια και θα δούμε όλα τα νέα της αγοράς, ποια μοντέλα υποδεχτήκαμε μέχρι σήμερα μέσα στο 2024 και τι να περιμένουμε το προσεχές διάστημα, που βρίσκεται η κάθε εταιρεία γενικά και ποια κριτήρια να λάβουμε υπόψιν μας στην επιλογή ενός δρομικού παπουτσιού.

    Νίκος Πήλικας
    Facebook Profile: https://www.facebook.com/nikos.pilikas

    Gorun.gr
    Facebook Gorun.gr
    Instagram Gorun.gr
    https://gorun.gr/

    ##################################
    Αγορά βιβλίου Όλα είναι δρόμος
    Φυσικό βιβλίο
    Audio Book
    Δωρεάν μεταφορικά για εντός Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τη λέξη olaeinaidromos

    #################################

    Τα μπλουζάκια του Podcast μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το σάϊτ www.olaeinaidromos.gr ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:

    T-shirt - Ολα Είναι Δρόμος
    Αμάνικο δρομικό μπλουζάκι - Όλα είναι δρόμος

    Τα μπλουζάκια είναι All Over Print, θα μπορείτε να έχετε ο καθένας το δικό του ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος, ενώ το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ότι καλύτερο για δρομείς, με τεχνολογία Dry-Fit και Cool Max.

    Επίσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό oladromos23 έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Athlon.
    -------------------------
    Όλα είναι δρόμος:
    Facebook Page
    Instagram
    website:
    https://olaeinaidromos.gr

    Show more Show less
    1 hr and 9 mins
  • Ε116: Ο πρώτος μου μαραθώνιος, προπονητικές συστάσεις από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Θοδωρή Δαβιώτη
    May 23 2024
    Σημερινός μου καλεσμένος είναι ο δρομέας και προπονητής Θοδωρής Δαβιώτης. Ο Θοδωρής είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο ΕΚΠΑ. Από το 2005 έως το 2014 έχει ασχοληθεί με το πρωταθλητισμό στις μεγάλες αποστάσεις και στον Ορεινό δρόμο. Από το 2011 ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά πάνω στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων ενώ το 2015 ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά με τη προπονητική μεγάλων αποστάσεων, έχοντας υποστηρίξει αθλητές υψηλού επιπέδου με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και διεθνείς συμμετοχές. Από το 2016 εργάζεται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό ως υπεύθυνος προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού έχοντας στο ενεργητικό του συντονίσει εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και πληθώρα αθλητικών προγραμμάτων. Παράλληλα συμμετέχει σε ερευνητικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την πρόληψη μέσω της άσκησης σε ειδικούς πληθυσμούς. Με τον Θοδωρή Δαβιώτη εμπνευστή και ιδρυτή της DRC, θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αφού θα προσεγγίσουμε το τρέξιμο Μαραθώνιου δρόμου από τα πρώτα του βήματα, πως μπορεί να έχει κάποιος έναν ασφαλή τερματισμό, για το τρέξιμο στο βουνό, αλλά και σε άλλα εξίσου ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν όλους τους ερασιτέχνες δρομείς.Θοδωρής Δαβιώτης (Distance Runners Center)Θοδωρής Δαβιώτης Facebook Profile Θοδωρής Δαβιώτης Instagram Profile DRC Facebook Profile DRC Instagram Profile https://www.drcathens.gr/drcathens@gmail.com ##################################Αγορά βιβλίου Όλα είναι δρόμοςΦυσικό βιβλίοAudio BookΔωρεάν μεταφορικά για εντός Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τη λέξη olaeinaidromos################################# Τα μπλουζάκια του Podcast μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το σάϊτ www.olaeinaidromos.gr ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:T-shirt - Ολα Είναι ΔρόμοςΑμάνικο δρομικό μπλουζάκι - Όλα είναι δρόμοςΤα μπλουζάκια είναι All Over Print, θα μπορείτε να έχετε ο καθένας το δικό του ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος, ενώ το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ότι καλύτερο για δρομείς, με τεχνολογία Dry-Fit και Cool Max.Επίσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό oladromos23 έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Athlon. -------------------------Όλα είναι δρόμος:Facebook PageInstagramwebsite: https://olaeinaidromos.gr
    Show more Show less
    58 mins
  • Ε115: Τρέξιμο και κολύμπι 365 μέρες το χρόνο με καλεσμένο τον Mr Weswim Πέτρο Παρθένη
    May 16 2024
    Σημερινός μου καλεσμένος είναι ο Πέτρος Παρθένης. Ο Πέτρος Παρθένης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και για περισσότερα από 20 χρόνια αγωνίστηκε σε αγώνες Τριάθλου Half-Ironman, Ironman, κολύμβησης και μαραθώνιους δρόμους σε άσφαλτο και βουνό.Ειναι ο ιδρυτής του δημοφιλούς Project Weswim που παρακινεί τον κόσμο να κολυμπάει 365 μέρες το χρόνο σε θάλασσες , λίμνες , ποτάμια και πισίνες. Έχει διατελέσει διευθυντής σύνταξης Αθλητικών περιοδικών και σύμβουλος μεγάλων εταιρειών για αθλητικό εξοπλισμό. Σήμερα, είναι mentor αθλητών κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει κολυμβητικά event για όλους στην ανοιχτή θάλασσα, διοργανώνει πρωτότυπες unspoiled κολυμβητικές εκδρομές με γαστρονομικό και πολιτισμικό προφιλ σε όλη την Ελλάδα και παρακινεί σε δράσεις για το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ παρουσιάζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και Live outdoor Multisport event, παρακινόντας το μεγάλο κοινό που επηρεάζει να συμμετέχει σε αυτές μαζικά.Η αγάπη του για το κολύμπι στην θάλασσα 365 μέρες το χρόνο και το υδάτινο περιβάλλον, τον ώθησε πριν από κάποια χρόνια στην δημιουργία ενός πρωτότυπου κολυμβητικού κινήματος με το σύνθημα “weswim” που σήμερα ανθεί σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αναπτύσσεται ταχύτατα εξυπηρετώντας πλήρως τον αρχικό του σκοπό, αυτό της ανάπτυξης της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.Με τον Πέτρο Παρθένη θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αφού θα αναφερθούμε στις αθλητικές διοργανώσεις και τους αγώνες, στο τρέξιμο και το κολύμπι καθώς και σε άλλα εξίσου ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν όλους τους ερασιτέχνες δρομείς.Πέτρος Παρθένηςhttps://weswim.gr/Πέτρος Παρθένης Facebook ProfileΠέτρος Παρθένης Instagram ProfileWeswim Greece Facebook ProfileWeswim Greece Instagram ProfileYoutubeptrspar@gmail.com##################################Αγορά βιβλίου Όλα είναι δρόμοςΦυσικό βιβλίοAudio BookΔωρεάν μεταφορικά για εντός Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τη λέξη olaeinaidromos################################# Τα μπλουζάκια του Podcast μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το σάϊτ www.olaeinaidromos.gr ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:T-shirt - Ολα Είναι ΔρόμοςΑμάνικο δρομικό μπλουζάκι - Όλα είναι δρόμοςΤα μπλουζάκια είναι All Over Print, θα μπορείτε να έχετε ο καθένας το δικό του ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος, ενώ το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ότι καλύτερο για δρομείς, με τεχνολογία Dry-Fit και Cool Max.Επίσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό oladromos23 έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Athlon. -------------------------Όλα είναι δρόμος:Facebook PageInstagramwebsite: https://olaeinaidromos.gr
    Show more Show less
    1 hr and 4 mins

What listeners say about Όλα είναι δρόμος

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.