• #3 – Pastatallerken – Stemmeversjon

 • May 1 2021
 • Length: 16 mins
 • Podcast
 • Summary

 • En pastatallerken er kanskje ikke det første man tenker på når det kommer til servise og tallerkener. Pastatallerkenen er større en tradisjonelle tallerkener og kan gjerne beskrives som en kombinasjon av en tradisjonell flat tallerken og en frokostbolle.

  Pastatallerkenen egner seg selvfølgelig godt til pasta, men kan også benyttes til større salater, buddha-boller, eller andre måltider hvor man har behov for litt større porsjoner.

  I denne podcasten finner du en tekst-til-stemme versjon av vår gjennomgang av ulike pastatallerkener på markedet. Her har vi sett på alternativer fra Le Creuset, Broste Copenhagen, Denby, Rosendahl, Eva Solo og flere andre.

  Vi håper at denne guiden kan hjelpe deg til å få en bedre forståelse rundt de ulike alternativene innen pastatallerkener, og at du finner et alternativ som faller i smak.

  Intro: Selv om de fleste pastaretter kan serveres på en vanlig flat tallerken, fungerer det bare enkelt og greit bedre på en skikkelig pastatallerken. En pastatallerken har gjerne plass til et større volum, noe som passer godt når man skal servere en pastarett. Samtidig har pastatallerkener ofte relativt høye og bratte kanter, slik at sausen og spagettien ikke flyter utover, eller pastaskruene spretter utover på bordet.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

  Show more Show less

What listeners say about #3 – Pastatallerken – Stemmeversjon

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.