• Βασίλης Λυπηρίδης: Υπήρχε κόντρα μεταξύ Γκάλη και Γιαννάκη; - Η τρελή πορεία του Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη
    May 9 2024

    Καλεσμένος στο νέο Τρίποντο από τα Αποδυτήρια ο Βασίλης Λυπηρίδης. Μέλος της αυτοκρατορίας του Άρη, μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από εκείνη τη τρελή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γκάλης, Γιαννάκης, Ιωαννίδης, Ρόι Τάρπλει, πρωταγωνιστές σε μια μοναδική συνέντευξη.

    Show more Show less
    1 hr and 14 mins
  • Γιώργος Μπαλογιάννης: Η δύσκολη απόφαση της αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ - Η πιο εχθρική έδρα που αγωνίστηκε
    Apr 10 2024

    Νέο Τρίποντο από τα Αποδυτήρια με καλεσμένο τον Γιώργο Μπαλογιάννη. Ο αθλητής που ήταν παρών στις μεγαλύτερες στιγμές του μπασκετικού ΠΑΟΚ, που βγήκε μπροστά στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν τις επιτυχίες και έγινε σημαία της ομάδος.

    Show more Show less
    1 hr and 20 mins
  • Γιώργος Μασλαρινός: Ο δύσκολος δρόμος μέχρι την επιτυχία με το Μαρούσι
    Mar 20 2024

    Καλεσμένος στο νέο Τρίποντο από τα Αποδυτήρια ο Γιώργος Μασλαρινός. Από τον ΒΑΟ και τις μικρές κατηγορίες στην Α1 και τη βαριά φανέλα του Άρη. Για ποιο λόγο σκέφθηκε να σταματήσει το μπάσκετ, ποιος πήρε το διχτάκι από το ευρωπαϊκό με το Μαρούσι και πως αντέδρασε στο τηλεφώνημα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο Γιώργος Μασλαρινός δεν μασάει τα λόγια του και δίνει μια απολαυστική συνέντευξη.

    Show more Show less
    1 hr and 27 mins
  • Λαζαρος Παπαδόπουλος: Ποια Εθνική Ελλάδος ήταν καλύτερη, του 1987 ή του 2005;
    Feb 21 2024

    Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος των τριών ευρωπαϊκών τίτλων σε επίπεδο συλλόγων και τρία μετάλλια με την φανέλα της Εθνικής μιλάει στο νέο Τρίποντο από τα Αποδυτήρια για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του. Την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το σπουδαίο μπάσκετ που έπαιξε στον Ηρακλή και εξηγεί γιατί η Εθνική του 2005 έγραψε ιστορία.

    Show more Show less
    51 mins
  • Ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης; Ποια ομάδα NBA έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ;
    Feb 7 2024

    Στο νέο Τρίποντο από τα Αποδυτήρια, κάνουμε ένα διάλλειμα από τους παικταράδες που είδαμε στα ελληνικά παρκέ, και παρέα με δύο αθλητικούς δημοσιογράφους, τον Στέλιο Παρθενάκη και τον Πάρη Τρικαλιώτη, κάνουμε μια νοσταλγική κουβέντα για τις καλύτερες ομάδες και παίκτες που θαυμάσαμε στα γήπεδα. Γκάλης Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Σπανούλης, είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές του νέου επεισόδιου.

    Show more Show less
    54 mins
  • Βαγγέλη Αλεξανδρή ποιον τίτλο πανηγύρισες περισσότερο; Αδικήσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης τον εαυτό του;
    Jan 22 2024

    Στο νέο Τρίποντο απ' τα Αποδυτήρια ο σπουδαίος Βαγγέλης Αλεξανδρής θυμάται τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του. Το πρώτο πρωτάθλημα με τον Άρη σας παίκτης, τη σχέση που είχε με τον Γιάννη Ιωαννίδη, την δύσκολη μετάβαση από παίκτης σε προπονητής. Μιλάει για το θαύμα με το Μαρούσι, τον ευρωπαικό τίτλο με τον Άρη, την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Η ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ σε μια μοναδική συνέντευξη.

    Show more Show less
    1 hr and 16 mins
  • Αχιλλέα Μαματζιόλα ποιά είναι η πιο εχθρική έδρα που έχεις αγωνιστεί;
    Jan 3 2024

    Ο Αχιλλέας Μαματζιόλας έζησε τη χρυσή εποχή της ομάδος του ΠΑΟΚ. Βγήκε μπροστά στη μετά Μπάνε Πρέλεβιτς εποχή. Μιλά για την απρόσμενη εξέλιξη να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Εξυμνεί τον Σκοτ Σκάιλς και θυμάται την πιο εχθρική έδρα που έχει αγωνιστεί.

    Show more Show less
    56 mins
  • Νίκος Οικονόμου: Γιατί έφυγες από τον Παναθηναϊκό; - Τι θυμάσαι από το πρώτο Ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στο Παρίσι;
    Nov 22 2023

    Καλεσμένος στο Τρίποντο από τα Αποδυτηρια ένα απο τα καλύτερα power forwards που είδαμε στα ελληνικά παρκέ. Ο Νίκος Οικονόμου θυμάται τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του, μιλάει για την δύσκολη απόφαση να φύγει από τον Παναθηναϊκό, θυμάται τα καυτα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μοιράζεται μνήμες με τον Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, και τα αδέλφια Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Απολαυστικός Νίκος Οικονόμου σε μια μοναδική συνέντευξη.

    Show more Show less
    1 hr and 5 mins