Με Άλλα Λόγια  By  cover art

Με Άλλα Λόγια

By: Ζωή Κατσάτου-Τάνια Παλαιολόγου
  • Summary

  • H Zωή Κατσάτου και η Τάνια Παλαιολόγου είναι φίλες και ηθοποιοί φωνής και έχουν περάσει τη μισή τους ζωή μέσα σε στούντιο ηχογραφήσεων. Τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερώσει ένα σταθερό ραντεβού για καφέ, κάθε 1η του μήνα. Το podcast αυτό είναι η συνέχεια αυτών των συναντήσεων. Θέματα που τις απασχολούν και καλεσμένοι που τις εμπνέουν σε ένα podcast που δεν έχει καμία άλλη φιλοδοξία πέρα από το να σας κρατήσει παρέα. Με νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα.
    Ζωή Κατσάτου-Τάνια Παλαιολόγου
    Show more Show less
Episodes
  • 5. Συνέπεια - Ασυνέπεια. Πού γέρνει η ζυγαριά;
    Jun 1 2024

    Ποιες είναι οι βασικές συμπεριφορές που φανερώνουν ασυνέπεια και πώς επηρεάζουν την καθημερινότητά μας; Η Ζωή και η Τάνια συζητούν με αφορμή τα προσωπικά τους βιώματα και αναρωτιούνται πώς μπορούμε να γίνουμε συνεπείς με τον εαυτό μας και τους άλλους.

    *2 στα 2: * Για το κανάλι YouTube της Heather Robertson πατήστε εδώ ! *Το newsletter του Mama Petounia θα το βρείτε εδώ! Νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα!

    Αν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο και θέλετε να μας στηρίξετε, μοιραστείτε το στα social media, αφήστε μας ένα σχόλιο και ακολουθήστε μας στο Spotify ή όπου αλλού ακούτε podcast.


    Μην διστάσετε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας στους λογαριασμούς μας στο instagram ⁠⁠@Zoi Katsatou⁠⁠ & https://www.instagram.com/taniapaleologou/ ή στο email μας meallalogiapodcast@gmail.com Βασιζόμαστε πάνω σας! Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το Open Studio Post και τον ηχολήπτη μας Σωτήρη Λάσκαρη.


    Show more Show less
    32 mins
  • 4. Be My Guest-Γιώργος Ευγενιάδης
    May 15 2024

    Η Ζωή και η Τάνια, εγκαινιάζουν τη στήλη "Be My Guest" με πρώτο καλεσμένο τους τον Γιώργο Ευγενιάδη και συζητούν παρέα, μεταξύ άλλων, για την δημόσια ειδική εκπαίδευση και την μαγειρική, αλλά και για το πώς αυτά τα δύο συνδυάζονται.


    *Περισσότερα για τον Γιώργο Ευγενιάδη μπορείτε να βρείτε εδώ

    *2 στα 2: το βιβλίο "Πικνικ με μπισκότα" του Naylor-Ballesteros Chris από τις εκδόσεις Διόπτρα εδώ⁠ & η σειρά Bluey εδώ!

    *Για εγγραφή στο newsletter του Mama Petounia πατήστε ⁠εδώ⁠!


    Νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα!


    Αν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο και θέλετε να μας στηρίξετε, μοιραστείτε το στα social media, αφήστε μας ένα σχόλιο και ακολουθήστε μας στο Spotify ή όπου αλλού ακούτε podcast. Μην διστάσετε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας στους λογαριασμούς μας στο instagram ⁠⁠@Zoi Katsatou⁠⁠ & ⁠⁠@Tania Paleologou⁠⁠ ή στο email μας ⁠⁠meallalogiapodcast@gmail.com⁠⁠

    Βασιζόμαστε πάνω σας!


    Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το Open Studio Post και τον ηχολήπτη μας Σωτήρη Λάσκαρη.


    Show more Show less
    39 mins
  • 3. Αυτοπεποίθηση-Αυτοεκτίμηση. Βρείτε τις διαφορές!
    May 1 2024

    Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης; Η Ζωή και η Τάνια αναλύουν τις δύο έννοιες κι αναζητούνε τρόπους για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση αλλά και την αυτοεκτίμησή τους. *Το άρθρο της Ζωής στο blog για το Βάζο Αυτοφροντίδας εδώ! *2 στα 2: η εφαρμογή διαλογισμού Head Space εδώ & το τραγούδι Ain't Got No, I Got Life εδώ ! *Για εγγραφή στο newsletter του Mama Petounia πατήστε εδώ!

    Νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα!

    Αν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο και θέλετε να μας στηρίξετε, μοιραστείτε το στα social media, αφήστε μας ένα σχόλιο και ακολουθήστε μας στο Spotify ή όπου αλλού ακούτε podcast. Μην διστάσετε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας στους λογαριασμούς μας στο instagram ⁠@Zoi Katsatou⁠ & ⁠@Tania Paleologou⁠ ή στο email μας ⁠meallalogiapodcast@gmail.com

    Βασιζόμαστε πάνω σας!

    Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το Open Studio Post και τον ηχολήπτη μας Σωτήρη Λάσκαρη.


    Show more Show less
    29 mins

What listeners say about Με Άλλα Λόγια

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.