Your audiobook is waiting…

Legend

Legend 1
By: Marie Lu
Narrated by: Lise Ravn
Series: Legend [Danish Edition], Book 1
Length: 7 hrs and 32 mins
Categories: Teens, Sci-Fi & Fantasy

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

I det der engang var den vestlige del af USA ligger nu Republikken, en stat i konstant krig med de omkringliggende nationer. I samfundets øverste og rigeste cirkler bliver den femtenårige June forberedt på og traenet til en strålende militaer karriere.

Ikke så langt vaek, er den jaevnaldrende Day vokset op i slummen, men lever nu som flygtning, jaget og eftersøgt som en af Republikkens farligeste kriminelle. Deres verdener ligger så langt fra hinanden, som taenkes kan, men alligevel bliver deres skaebner spundet sammen, da Junes bror, Metias, bliver myrdet - og Day er den hovedmistaenkte. Optaendt af haevntørst og villig til at bruge beskidte midler kaster June sig ud i jagten på Day, der må løbe hurtigere end nogensinde før, ikke bare for at redde sig selv, men også sin familie. Efterhånden som June kommer taettere og taettere på Day opdager de dog hver isaer, at der måske er andre ting end mordet på Metias, der binder dem sammen. Men det er dybtbegravet og dødsensfarligviden, som Republikken vil gøre ALT for at bevare gemt.
©2015 Lindhardt og Ringhof. Translated by Lene Ewald Hesel (P)2015 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


A fine example of commercial fiction with razor-sharp plotting, depth of character and emotional arc, 'Legend' doesn't merely survive the hype, it deserves it.
-- New York Times

Marie Lu's dystopian novel is a 'Legend' in the making.
-- USA Today

More from the same

What members say