Your audiobook is waiting…

21 måder at dø (Sonar)

Narrated by: Marie Nørgaard
Length: 7 hrs and 59 mins
Regular price: $11.97
$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Publisher's Summary

Hvor lang tid tager det at gå fra at være en af klassens mest populære piger til at være en social taber, udstødt og stemplet af alle? Ikke ret lang tid, konstaterer Stella, da hun efter en misforståelse kommer på kant med sin bedste veninde, Amalie.

I løbet af ingen tid får Amalie vendt klassen mod Stella, og hun skyer ingen midler: Facebook-hetz, sms'er og groteske Youtube-klip. Stella er forsvarsløs og kan ikke andet end se til, mens hendes hadeside får flere og flere likes, og Amalies angreb bliver mere og mere ondskabsfulde. En lille trøst er Filippa, der også går i klassen, men hvor meget er en veninde egentlig værd, hvis hun ikke tør mødes, når andre ser det?

Stella kan mærke, hvordan hun langsomt dør indvending. Den musik, der før var hendes et og alt, visner, og de få mennesker, som hun stadig stoler på, falder fra en efter en. Så hvad er der tilbage at kæmpe for? Ingenting. Det er jo bare at vælge en af de 21 måder, som hun har listet op. "21 måder at dø".

Sonar er serien til dig, der kan lide at læse om livet. Både når det er tindrende lykkeligt, men også når det er mørkt og råt og gør ondt. Du vil møde venskab og vildskab, konflikter og kærlighed, eufori og fortvivlelse. "Sonar" er dyk ned i tanker, oplevelser, handlinger og konsekvenser - alt det som kan ske, når livet griber fat.
©2017 Lindhardt og Ringhof (P)2017 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


En fantastisk flot, aktuel og vedkommende roman
-- Weekendavisen

...årtiets bedste ungdomsroman
-- Folkeskolen

Læs for guds skyld denne roman
-- Børn og Bøger, Berlingske Tidende

Det er en barsk fortælling, som på den ene side skildrer, hvordan mobning langsomt nedbryder og på den anden side skildrer mennesket ud fra de grimmeste hensigter og motiver. Historien vil være oplagt som klasselæsning i 9. og 10. Klasse
-- Lektør, Rikke Skram-Skuldbøl

What members say

No Reviews are Available