Ham

3 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Ham Publisher's summary

Jamie Canning har aldrig fundet ud af, hvorfor han mistede sin bedste ven for fire år siden. Hans fandenivoldske, flabede roommate droppede ham fra den ene dag til den anden uden en forklaring. Ja okay, tingene udviklede sig lidt mærkeligt mellem dem deres sidste nat på hockey camp - men de havde bare fået alt for meget at drikke og fjollede rundt. Der skete jo ikke rigtig noget.

Ryan Wesleys største fortrydelse er, at han lokkede sin meget heteroseksuelle ven ud i et væddemål, der overtrådte grænserne for deres venskab. Nu, hvor deres hold skal spille imod hinanden i det nationale collegehockeymesterskab, får han endelig en chance for at sige undskyld. Men efter at han har kastet blot et enkelt blik på sit crush, er hans længsel større end nogen sinde.

Jamie har ventet længe på svar, men mødet med Wesley efterlader ham bare med endnu flere spørgsmål. Og da Wesley melder sig til at være træner sammen med Jamie på seks ugers hockeycamp opdager Jamie overraskende ting og sager om sin ven – og en stor ting om sig selv.

"Ham" er en sød og rørende bog om venskab, forelskelse og kærlighed og om at opdage sider af sig selv, men ikke anede man havde.

©2018 Gyldendal. Translated by Sarah Louise Pedersen (P)2018 Gyldendal
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $13.70 or 1 credit

  Sale price: $13.70 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $13.70 or 1 credit

  Sale price: $13.70 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $5.96 or 1 credit

  Sale price: $5.96 or 1 credit