Century-trilogien

3 books in series
5 out of 5 stars 2 ratings

Giganternes fald (Century-trilogien 1) Publisher's summary

Storslået historisk underholdning fra forfatteren til de to store bestsellere "JORDENS SØJLER" og "UENDELIGE VERDEN".

"GIGANTERNES FALD" er første del i en stor trilogi om det 20. århundrede og handler om tiden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab.

I januar 1914 mødes Englands kong George V med en gruppe fremsynede og indflydelsesrige unge mænd fra Europa og USA for at høre, hvad de tænker om verdenssituationen. Internationale spændinger bliver luftet, men der er ingen i selskabet, der har fantasi til at forestille sig, at et skud i Sarajevo knap et halvt år efter vil udløse en krig i Europa, der forvandler ven til fjende, og hvor selskabets unge mænd kommer til at kæmpe på hver sin side.

I "GIGANTERNES FALD" fortæller Ken Follett om fem familier - to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne. Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav - og om elskende, der skilles fra hinanden.

©2014 Gyldendal. Translated by Alis Friis Caspersen (P)2014 Gyldendal
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Giganternes fald (Century-trilogien 1) Audiobook By Ken Follett cover art
  • Giganternes fald (Century-trilogien 1)

  • By: Ken Follett
  Not available on audible.com

 • Book 2

  Regular price: $21.43 or 1 credit

  Sale price: $21.43 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $21.43 or 1 credit

  Sale price: $21.43 or 1 credit