Ballantyne-serien

5 books in series
1 out of 5 stars 1 rating

Stenfalkens land Publisher's summary

I 1860 starter søskendeparret Ballantyne deres Afrika-ekspedition, der dels skal undersøge handelsmulighederne på østkysten, dels skaffe oplysninger om slavehandelen i det indre af Afrika. Ekspeditionens leder, den unge læge Robyn, opdager dog hurtigt, at deres skib fra England til Afrika er et camoufleret slaveskib, og at dets amerikanske kaptajn Mungo St. John er en slavejer.

På trods af kaptajnens brutale forretningsmetoder, er Robyn på mystisk vis tiltrukket af ham. Ankommet i Cape Town er hun dog fast besluttet på at sætte en stopper for hans lyssky forretninger - en sag som den fanatiske modstander af slavehandlen, flådeløjtnant Clinton Codrington, støtter.

På søskendeparrets videre færd mod Portugisisk Østafrika oplever de, hvordan flådeløjtnanten kommer en nødstedt og forladt, arabisk slavedhow til undsætning og redder de sammenlænkede, sorte slaver fra en kummerlig død.

Ved Zambesiflodens munding begynder Robyn og Zouga deres rejse ind i det ukendte land, hvor de fortrylles af den uberørte afrikanske naturs storslåede skønhed. De føler begge, at deres skæbne ligger i dette vældige, gådefulde kontinent, der drager med rigdomme, eventyr og lidenskaber. Men deres vej skilles, da Robyn er fast besluttet på at finde sin far, den berømte opdagelsesrejsende og lægemissionær, Fuller Ballantyne, mens Zouga drages mod de rige muligheder for at skaffe sig penge og berømmelse.

"Stenfalkens land" er første bog i Ballantyne-serien om det uopdagede Afrika, slavehandlens endeligt og umulig kærlighed i en verden, der styres af umådelig rigdom.

Wilbur Smith er født i Zimbabwe (det tidligere Rhodesia) i 1933. Han har udgivet over 30 bøger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er hjemme i sit stof, hvad enten han skriver om de sorte radikale, de hvide afrikanere eller om stammetraditioner i Afrika.

Han er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser. Hans stærke følelser for både mennesker og vilde dyr på det sorte kontinent kommer også her til udtryk sammen med hans aldrig svigtende sans for dramatik og spænding.
©2017 Lindhardt og Ringhof. Translated by Mogens Boisen (P)2017 Lindhardt og Ringhof
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $7.69 or 1 credit

  Sale price: $7.69 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $7.69 or 1 credit

  Sale price: $7.69 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $7.69 or 1 credit

  Sale price: $7.69 or 1 credit

 • Book 4

  Regular price: $7.69 or 1 credit

  Sale price: $7.69 or 1 credit

 • Book 5

  Regular price: $7.69 or 1 credit

  Sale price: $7.69 or 1 credit