Southern Reach

3 books in series
4 out of 5 stars 1 rating

Udslettelse Publisher's Summary

Det mystiske Område X har i årevis været afskåret fra resten af kontinentet, og naturen har indtaget de sidste rester af menneskelig civilisation. Myndighederne sender løbende videnskabelige ekspeditioner ind i området, men alle er enten forsvundet eller er vendt tilbage som skygger af sig selv.

Nu gør man klar til den tolvte ekspedition. Gruppen består af fire kvinder: en antropolog, en topograf, en psykolog og en biolog. Deres mission er at opmåle området, tage prøver og nedfælde deres observationer om området og om hinanden, og frem for alt undgå at blive inficeret af det mystiske område.

De fire kvinder mødes af et paradisisk uberørt og frodigt landskab. Men snart må de sande, at noget er helt galt. Tæt ved den lejr, der er oprettet af tidligere ekspeditioner, finder de fire kvinder en mystisk bygning, en slags omvendt tårn, som de beslutter sig for at udforske. Hvad de finder i dybet, får dem til at tvivle på alt, hvad de ved.

"Udslettelse" er en intens og foruroligende thriller, som holder læseren fanget i åndeløs spænding til allersidste side.

©2018 Gyldendal. Translated by Poul Bratbjerg Hansen (P)2018 Gyldendal
Show more Show less
Only $7.95 a month for the first 4 months of Audible Premium Plus