Sally Jones [Romanian Edition]

1 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Sally Jones, maimuța criminalului [Sally Jones, the Killer's Monkey] Publisher's Summary

BESTSELLER INTERNAȚIONAL

Cartea anului în publicațiile Observer, Sunday Times, Times, Telegraph

„Nu mai știu când am citit ultima dată un roman cu așa o plăcere netulburată. Ingenios, emoționant, captivant, antrenant și, lucrul cel mai important, cu personaje care parcă mi-ar fi vechi prieteni.“ – Philip Pullman

Lisabona, în jurul anului 1900: Într-o înfruntare în port, un om cade în apă. Trupul său nu este găsit niciodată. Cu toate acestea, marinarul finlandez Henry Koskela este acuzat de crimă și condamnat la douăzeci și cinci de ani de închisoare. Din dorința de a demonstra nevinovăția prietenului ei, Sally Jones pornește într-o călătorie plină de aventuri pe străzile înguste ale Lisabonei, apoi în Alexandria și Bombay, până în fabulosul palat al maharajahului din Bhapur. Pe drumul spre adevăr întälnește o tânără care cântă fado minunat, un episcop suspect, un paznic de cimitir prietenos, un comisar sinistru, o cămilă cu trei cocoașe și un maharajah capricios... Un jurnal fascinant și un roman de aventuri construit după toate regulile genului, perfect pentru fanii misterelor și ai poveștilor cu detectivi.

,,Extraordinar... o carte de pus în mâna copiilor și adulților deopotrivă.” – Observer

ROMAN PUBLICAT ÎN 15 ȚĂRI

• Premiul Mildred L. Batchelder (SUA, 2018) • Premiul german pentru literatură pentru copii (Germania, 2017) • Premiul pentru literatură pentru copii și tineret al Consiliului Nordic (2015) • Premiul August pentru literatură pentru copii și tineret (Suedia, 2014)

Please note: This audiobook is in Romanian.

©2021 Group Editorial Litera (P)2021 Litera Media Group
Show more Show less
You're getting 2 free audiobooks.


You're getting two free audiobooks.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.