The First Courtney Series

6 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

När lejonet äter Publisher's Summary

Trots att de är tvillingar är Sean och Garrick Courtney så olika som två bröder kan vara. Garrick växer upp som en känslig pojke medan Sean är starkare, mer i kontakt Sydafrikas landsbygd där de växer upp. Ändå delar de glädje och sorg.

När ett uppror hotar familjens egendom tar de strid tillsammans. Men efter ett gräl splittras bröderna, och Sean beger sig bort från hemmet.

Han kastas rakt in de dramatiska skeenden som formar Sydafrika. Han är en passionerad man som älskar sitt land - men kärleken är inte okomplicerad. "När lejonet äter" är den första delen i den spänningsfyllda serien om släkten Courtney.

Wilbur Smith (f. 1933) är en sydafrikansk författare som skapat succéer som "När lejonet äter" och släktkrönikan om familjen Courtney.

Smith skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia i sina romaner, som ofta innehåller både äventyr och romantik.

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.
©2017 SAGA Egmont. Translated by Ansis Grinbergs (P)2017 SAGA Egmont
Show more Show less
You're getting a free audiobook.

You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.