Olympens helte

5 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Den fortabte helt Publisher's Summary

Halvblodslejren, de gale guder, mytologiske monstre og seje helte er tilbage i Rick Riordans nye serie Olympens helte.

Jason har et problem. Han vågner op i en skolebus - og holder en pige i hånden. Åbenbart er det hans kæreste, Piper, og hans bedste ven hedder Leo, og de er alle elever på Ødemarksskolen, en særlig skole for "problembørn".

Jason har ingen anelse om, hvordan han er endt der - han ved bare, at det hele føles meget, meget forkert. Piper har en hemmelighed. Hendes far har været forsvundet i tre dage, og Pipers meget levende mareridt afslører, at han er i livsfare. Nu aner hendes kæreste ikke engang, hvem hun er, og da en pludselig storm og vilde væsner angriber skoleudflugten bliver hun, Jason og Leo ført til et sted kaldet Halvblodslejren. Hvad sker der?

Leo er god med værktøj. Hans nye hytte i Halvblodslejen er fyldt med værktøj. Seriøst, lejren slår Ødemarksskolen med mange længder - med våbentræning, uhyrer og virkeligt søde piger. Det er selvfølgelig ikke så godt med den der forbandelse, som alle snakker om, og den lejrdeltager, som er forsvundet. Men det mest foruroligende er, at de andre i hans hytte insisterer på, at de alle - også Leo - er i familie med en gud.
©2017 Lindhardt og Ringhof. Translated by Vibeke Nielsen (P)2017 Lindhardt og Ringhof
Show More Show Less
You're getting a free audiobook.
$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
 • Book 1

  Regular price: $8.28

 • Book 2

  Neptuns søn (Olympens helte 2) audiobook cover art
  Not available on audible.com
 • Book 3

  Athenes udvalgte (Olympens helte 3) audiobook cover art
  Not available on audible.com
 • Book 4

  Regular price: $18.45

 • Book 5

  Regular price: $19.70