Nathalie Svensson

6 books in series
4.5 out of 5 stars 18 ratings

Dominodöden Publisher's summary

Överläkaren Erik Jensen försvinner obegripligt i kulverten under en nattjour på Sundsvalls sjukhus. Kommissarie Johan Axberg kopplar snabbt ihop fallet med psykiatrikern Thomas Hoffman, som försvann spårlöst på samma plats tre dygn tidigare. När Hoffman senare hittas brutalt mördad i ett skogsparti tyder allt på att han har hållits fången i ett par dygn för att sedan bli ihjälslagen. I både Hoffmans och Jensens fall har gärningsmannen lämnat efter sig en dominobricka.

När Sundsvallspolisen ber Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp om hjälp i utredningen, tvekar psykiatrikern Nathalie Svensson. Hon har precis varit med om flera traumatiska händelser och behöver mest av allt lugn och ro hemma i Uppsala. Men när det visar sig att hennes syster Estelle är den senaste som sett Erik Jensen vid liv bestämmer sig Nathalie för att ta sig an uppdraget. Det blir en jakt på en tvångsmässig mördare för att hitta Erik Jensen i tid.

Var har mördaren gömt undan Hoffman före mordet? Står fler offer på tur? Och framför allt - vad betyder dominobrickorna? Dominodöden är den andra boken i serien om psykiatrikern Nathalie Svensson. Här får vi också återuppta kontakten med Johan Axberg och de andra karaktärerna i Moströms framgångsrika Sundsvallssvit.
©2017 Jonas Moström, Lind & Co (P)2017 Jonas Moström, Lind & Co
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Himlen är alltid högre Audiobook By Jonas Moström cover art
  Not available on audible.com

 • Book 2

  Regular price: $20.00 or 1 credit

  Sale price: $20.00 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $22.14 or 1 credit

  Sale price: $22.14 or 1 credit

 • Book 4

  Regular price: $22.14 or 1 credit

  Sale price: $22.14 or 1 credit

 • Book 5

  Regular price: $23.65 or 1 credit

  Sale price: $23.65 or 1 credit

 • Book 6

  Regular price: $23.65 or 1 credit

  Sale price: $23.65 or 1 credit