Mys historia

2 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

My som i @my_story Publisher's Summary

Efter en - även med vanedrickaren Mys mått mätt - ovanligt blöt Stureplanstillställning, vaknar den kända influencern upp i sin säng med tidernas baksmälla och otaliga minnesluckor. Och när My upptäcker att hennes föräldrar, hennes syster och bästa vännen Lukas alla sitter i hennes kök och väntar på henne, kan hon utläsa av deras anklagande stenansikten att det inte bara kommer att handla om den sedvanliga klagovisan om Mys vilda, oansvariga liv.

Mys farhågor besannas, det hon gjort kvällen innan är det som fått droppen att rinna över för hennes familj, och om hon inte går med på att skickas iväg till Italien på någon slags avvänjning, så klipper hennes familj banden med henne, för alltid.

På väg mot Toscana tar My allt med godan ro, övertygad om att hon lätt överlever ett par veckor på något schysst rehab, det kanske till och med kan bli ganska skönt att få slappna av. Men väl framme hos moderns väninna - som visar sig driva ett illaluktande högljutt hundstall ­- blir My brutalt varse att vistelsen inte kommer att bli någon dans på rosor.

Men det som först framstår som ett hopplöst och nedkopplat helvete på jorden, visar sig så sakteliga vara så mycket mer, och My tvingas för första gången titta efter vad som finns inne i henne själv. Och det hon närmast betraktat som ett tomt skal, tycks innehålla dolda skatter.

My som i @my_story är en varm och humoristisk berättelse om vikten av att ibland stanna upp och omvärdera sin livssituation.

©2018 Word Audio Publishing (P)2018 Word Audio Publishing
Show more Show less
You're getting a free audiobook.

You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.