Minnie og Andersine

4 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Stor ståhej for Julie Publisher's summary

Da Minnie finder ud af, at årets skoleforestilling er en opsætning af Shakespeares Romeo og Julie, beslutter hun sig for at gå til audition for at få rollen som Julie. Hun elsker teater, men hun er også vild med skolens lækreste fyr, Paul Pyntesyg, der altid er med i årets skoleforestilling. Han er den perfekte Romeo, og hvis Minnie får rollen som Julie, skal hun kysse ham på scenen. Andersine, Minnies bedste ven, hjælper hende med at lære alle replikkerne udenad, men det ender med, at Andersine selv løber med rollen som Julie. Kan Minnie tilgive det? Og får hun nogensinde kysset sin drømmeprins?

Slå ørerne ud og tag på eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine, Rip, Rap og Rup og resten af Andeby. Flyv med Mickey på rumrejse, vær med, når Fedtmule fanger en kæmpefisk og bliver konge, og tag med Anders på en vild sejltur. Du kan også tage med Minnie på skattejagt og fejre fødselsdag med Andersine. På med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $3.90 or 1 credit

  Sale price: $3.90 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $3.90 or 1 credit

  Sale price: $3.90 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $3.66 or 1 credit

  Sale price: $3.66 or 1 credit

 • Book 4

  Regular price: $3.90 or 1 credit

  Sale price: $3.90 or 1 credit