Miljonairs en bruidsmeisjes

3 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

De maagd en de miljonair Publisher's summary

Een heerlijke, hotte nieuwe serie van New York Times-bestsellerauteur Jessica Clare.

Marjorie Ivarsson is een lieve, lichtelijk naïeve jonge vrouw. Ze is grootgebracht door haar oma, werkt keihard als serveerster en ziet een avondje bingo als een superuitje. Tot haar vriendin Bronte haar vraagt om bruidsmeisje te zijn bij haar huwelijk. Ter voorbereiding mag Marjorie mee naar het privé-eiland van de steenrijke bruidegom. Daar maakt ze niet alleen kennis met een wereld van ongekende weelde en glamour, maar ook met de tv-producer Robert Cannon, een beruchte womanizer.

Nadat Marjorie Robert heeft gered van de verdrinkingsdood in de turquoise lagune op het eiland, kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Maar ze is niet de enige vrouw die op hem aast en een player als hij past eigenlijk totaal niet bij haar. Toch valt de vurige aantrekkingskracht tussen hen nauwelijks te ontkennen, en het idyllische, romantische eiland is de ideale plek om daaraan toe te geven.

PLEASE NOTE: when you purchase this title, the accompanying reference material will be available in your Library section along with the audio.

©2017 Meulenhoff Boekerij (P)2019 Meulenhoff Boekerij
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $12.84 or 1 credit

  Sale price: $12.84 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $12.84 or 1 credit

  Sale price: $12.84 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $12.84 or 1 credit

  Sale price: $12.84 or 1 credit