Marcelo Krankl

4 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Blockbuster Publisher's summary

Den chilenske privatdetektiv Marcelo Krankl bliver opsøgt af Sofia Goldbaum, en ung ph.d., der frygter, at nogen prøver at modarbejde hendes forskning hos medicinalgiganten Nord, hvis nye præparat kommer til at tjene milliarder af dollars - kort sagt, en medicinsk blockbuster.

Marcelo Krankl sætter alt ind på at hjælpe sin klient, og sporene fører ham til hans hjemkontinent, Sydamerika, hvor fattige mennesker bliver brugt som forsøgskaniner af kyniske videnskabsfolk med forbindelser til et gammelt nazinetværk.

Efterhånden er det, som om hele verdens afskum - høj som lav - har indgået en sammensværgelse; voldelige bander, mystiske efterretningstjenester, medicinaldirektører, israelske spekulanter - og hvad med Sofia Goldbaum selv? Kan Marcelo Krankl overhovedet stole på sin egen klient?

Rune Stefansson (f. 1971) er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Han har boet og rejst i Latinamerika i mange år, og her har han hentet inspiration til flere af sine bøger. Han debuterede som skønlitterær forfatter i 2011 med krimien "Blockbuster", som blev den første i serien om privatdetektiven Marcelo Krankl. Den benhårde, dameglade privatdetektiv Marcelo Krankl dukkede første gang op i Rune Stefanssons krimi "Blockbuster" fra 2011 og efterfølgende i "Baby Rasta" i 2013. Han kaster sig hovedkulds ind i internationale konflikter, som Rune Stefansson formår at skildre levende og nærkommende.
©2017 Lindhardt og Ringhof (P)2017 Lindhardt og Ringhof
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $19.88 or 1 credit

  Sale price: $19.88 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $19.88 or 1 credit

  Sale price: $19.88 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $17.11 or 1 credit

  Sale price: $17.11 or 1 credit

 • Book 4

  Regular price: $16.96 or 1 credit

  Sale price: $16.96 or 1 credit