Ludvig Bleck Series

1 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Hon förtjänade inte leva [She Did Not Deserve to Live] Publisher's summary

Den framstående familjen Creutz står inför ännu en förlovningsmiddag. Förra gången blev familjen en medlem mindre när Ebba sköts inför alla gäster. Mordgåtan har ännu inte lösts av polisen, det finns inga misstänkta och mysteriet blev bara tätare när det visade sig att hon skjutits av en silverkula. Tidningarna spekulerade i om hon var en vampyr som måste undanröjas.

Hemkommen från hemligt uppdrag ramlar Ludvig Bleck rakt in i denna historia som han mest av allt vill slippa. Han har nämligen sin egen historia med den blivande bruden, en historia han inte vill gräva i.

* * *

Ludvig Bleck kallar sig kommersiell rådgivare i ett Stockholm som aldrig funnits. Hans intelligenta och vackra assistent Jenny Fager står inte utan krav vid hans sida i vått och torrt.

* * *

John Miller tecknar ett Stockholm-noir efter mallarna från fyrtio—och femtiotalets deckare i New York och Chicago. Här bjuder de rika och mäktiga på eleganta middagar, kvinnorna är lika vackra som dödliga och polisen drar en ojämn kamp mot brottslingarna.

Please note: This audiobook is in Swedish.

©2021 John Miller (P)2022 Yabot AB
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
  • Book 1

    Regular price: $6.95 or 1 credit

    Sale price: $6.95 or 1 credit