Huldar og Freyja

2 books in series
2 out of 5 stars 2 ratings

DNA Publisher's Summary

En ung kvinde bliver brutalt myrdet i sit hjem i Reykjavik. Det eneste vidne er hendes syvårige datter. Da endnu en kvinde kort efter bliver myrdet på bestialsk vis, mistænker politiet straks, at samme gerningsmand står bag begge mord. Kort efter modtager en radioamatør en besynderlig og skræmmende melding, som knytter ham til begge ofre, og nysgerrigt begynder han at efterforske sagen på egen hånd. Lederen af efterforskningen, Huldar, står uden konkrete spor. Det skaber frustration og konflikter internt i politiet, og sagen kompliceres yderligere af, at han er kommet skævt fra start med børnepsykologen Freyja, som bistår det syvårige øjenvidne i sagen.

"DNA" er en medrivende pageturner fra Islands krimidronning Yrsa Sigurðardóttir, som endnu engang viser sin mesterlige flair for at skabe intelligente krimiplot og effektivt fortalte historier med et rigt og spændende persongalleri.

Yrsa Sigurðardóttir (f. 1963) er den prisvindende islandske bestsellerforfatter bag adskillige krimier og thrillers. "DNA" er første bog i krimiserien om politibetjenten Huldar og psykologen Freyja, og bogen blev kåret til årets krimi i Island i 2014.
©2016 Lindhardt og Ringhof. Translated by Nanna Kalkar (P)2016 Lindhardt og Ringhof
Show More Show Less
Limited-time offer on Audible membership. Save 53% on your first 3 months. Get this deal.
  • Book 1

    Regular price: $17.86

  • Book 2

    Regular price: $17.86