Filippa-Serien

2 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott Publisher's Summary

Vem hade kunnat tro att en gul lök skulle krossa Filippas på ytan perfekta samboliv? Ibland tar ödet saken i egna händer. Särskilt när man väntar på att ett attraktionsmirakel ska ske. Ur spillrorna tänds en glöd, och i en duett med sin taxichaufför till Forever Young beslutar hon sig för att landa på fötter. Hur många gupp det än finns på vägen dit. Fast är det perfekta familjeuppläggets filtrerade Instagramfoton egentligen lyckans största hot?

"Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott" är en feelgoodroman, som med värme och drastisk humormyckt underhållande beskriver hur man överlever i singeldjungeln. Styrkan är den starka igenkänningen - oavsett civilstånd, ålder och kön - och de kärleksfullt porträtterade karaktärerna. Boken handlar om hur en människa reagerar när livet plötsligt förändras, och om att vara stark samtidigt som man är rädd.Framförallt handlar den om vänskap och konsten att se "det stora i det lilla" här i livet.

Detta är en bok för dig som någon gång sagt adjö till ditt gamla liv. Som tvingats överleva. Som någon gång känt att du äger världen.

©2016 Type & Tell (P)2017 Word Audio Publishing
Show more Show less
You're getting 2 free audiobooks.


You're getting two free audiobooks.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.