Birgitte Livbjerg

3 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Døtre og elskerinder Publisher's summary

"Han havde brug for at vaere alene. Taenke det hele igennem, alene. En kvinde som han holdt så meget af at gå i seng med, gjorde ham bange, det kunne ikke vaere kaerlighed. Kaerlighed var en fin følelse, som ikke fik ham til at opføre sig som et dyr. Han var bange for at komme til at gentage sine voldsomme angreb på hendes krop. Han var bange for kaerligheden, når den sådan kunne saette fornuften ud af kurs. Han var opdraget til at respektere kvinder."

Historien om en søskendeflok i årene før kvinderne fik valgret i Danmark. Handlingen udspiller sig i en københavnsk arbejderfamilie, hvor det lynhurtigt bliver tydeligt, at kvinderne er staerkt undertrykte af de maend, der påstår at elske dem.

"Døtre og elskerinder" er forfatter Birgitte Livbjergs debutroman. Birgitte Livbjerg (f. 1940) er en dansk romanforfatter, digter, dukkeføre, scenograf og teaterinstruktør. Hun blev født på Frederiksberg og voksede op i Kgs. Lyngby nord for København. Hun har gået på både Kunsthåndvaerkerskolen og Kunstakademiet i Paris, og har en uddannelse som scenograf og instruktør fra Statens Scenekunstskole (tidl. Statens Teaterskole). Hendes engagement i dansk teaterliv er meget unikt, da hun i flere år arbejdede som dukkeføre ved børneteateret Det Lille Teater i København. Birgitte Livbjerg debuterede som digter i 1978 og som romanforfatter i 1983. Birgitte Livbjerg har modtaget adskillige arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond i løbet af sin karriere.
©2016 Lindhardt og Ringhof (P)2016 Lindhardt og Ringhof
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $11.12 or 1 credit

  Sale price: $11.12 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $11.12 or 1 credit

  Sale price: $11.12 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $11.12 or 1 credit

  Sale price: $11.12 or 1 credit