Barbie i el club de les germanes detectius

4 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Robatori a la platja Publisher's summary

La Barbie i les seves germanes es disposen a passar un dia a la platja, totes juntes amb les seves gossetes. Allà es troben amb en Ken, en Ryan i la Raquelle. Tot va genial fins que... les joies de la Raquelle desapareixen! La Barbie i les seves germanes decideixen explorar la platja a la recerca de pistes i demostren les seves grans habilitats detectivesques. Aconseguiran trobar les joies de la Raquelle? Hi ha realment un lladre a la platja? Descobreix-ho en aquesta història!

Viu aventures genials amb la Barbie i les seves amigues! Resol els misteris que s'amaguen darrere portes secretes, monstres marins i missatges dins d'ampolles; atrapa a malvats actuant com una espia, canta amb la banda de rock de la Barbie i celebra l'aniversari de la Chelsea a Dreamtopia. Viatja a les illes tropicals més boniques i als planetes de galàxies més llunyanes. Som-hi, anem!

La nina de la marca Mattel és una icona de la moda, una aventurera i la millor amiga de milions de nenes. Des de l'any 1950 està present a les llars de tot el món i ha protagonitzat innumerables programes de televisió, pel·lícules i llibres.

La popular sèrie de Netflix Barbie Dreamhouse Adventures segueix a la Barbie, les seves germanes i en Ken, el seu nòvio. Junts viuran aventures per los Angeles i per la resta del món en la caravana de la Barbie. A més a més, la germana petita de la Barbie, Chelsea, és la protagonista de Barbie Dreamtopia, una sèrie per als més petits de la casa, on totes les germanes es fan amigues de sirenes i fades d'un regne màgic.

En els últims anys, la Barbie ha triomfat a Youtube amb els seus videoblogs. Parla sobre moda, sobre la seva família i la seva vida a Malibú, però també tracta temes més delicats com el racisme, la salut mental i la imatge corporal.

La nova missió de la Barbie és inspirar a joves de tot el món perquè puguin somiar sense límits. La recent col·lecció de nines dirigides cap a l'empoderament femení inclou a la Manasi Joshi, l'atleta paralímpica índia i l'Alex Morgan, la futbolista estatunidenca. La col·lecció Dones inspiradores fa homenatge a heroïnes com Maya Angelou, Florence Nightingale o l'astronauta Sally Ride.

Barbie i les seves marques associades són propietat de Mattel i es fan servir sota la llicència de Mattel Europa.

©2022 SAGA Kids (P)2022 SAGA Kids
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $2.78 or 1 credit

  Sale price: $2.78 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $2.78 or 1 credit

  Sale price: $2.78 or 1 credit

 • Book 3

  El monstre marí secret Audiobook By Mattel, Marta Cisa Muñoz - traductor cover art
  Not available on audible.com

 • Book 4

  Regular price: $2.78 or 1 credit

  Sale price: $2.78 or 1 credit