Anna-Lisa

2 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Kesä kulkurina Publisher's Summary

Tie avoinna unelmiin.

Kun 30-vuotias Anna-Lisa Johansson törmää kirpputorilla Bolle-nimisestä kulkurista kertovaan klassikkokirjaan "Kulkijan pilvilinnat", hänen elämänsä muuttuu kertaheitolla. Reissaajan elämä alkaa kiehtoa Anna-Lisaa, ja hän päättää kokeilla kulkurin elämäntyyliä kesäisessä Ruotsissa. Hän voisi hankkia ruoan ja majoituksen tekemällä pieniä askareita kuten leikkaamalla ruohoa tai maalaamalla aitoja. Rahaa hän voisi tienata tekemällä sitä, mitä osaa parhaiten: kiertämällä kirpputoreja, tekemällä löytöjä ja myymällä niitä voitolla eteenpäin. Samalla hän saisi aikaa miettiä, mitä haluaa loppuelämältään. Ja kenties hän voisi löytää myös rakkauden?

Kun kulkurin kesä lähestyy loppuaan Anna-Lisa on vaeltanut pitkin poikin Ruotsin maaseutua, hänellä on ollut sekä ystävällisiä että vaarallisia kohtaamisia, hän on tehnyt kovasti töitä elantonsa eteen, nukkunut tähtitaivaan alla... ja tehnyt päätöksen joka muuttaa hänen koko loppuelämänsä.

Kesä kulkurina on ensimmäinen osa antiikkikauppias Anna-Lisasta kertovassa sarjassa.

Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär pienestä Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.

©2021 Word Audio Publishing (P)2021 Word Audio Publishing
Show more Show less

New to Audible?
Get Two Free Audiobooks

$14.95 a month after 30 days. Cancel anytime.