Anna Holm

4 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Ett oemotståndligt förslag Publisher's summary

Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.

Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?

Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?

©2014 BOKFABRIKEN (P)2014 BOKFABRIKEN
Show more Show less
You're getting 2 free audiobooks.


You're getting two free audiobooks.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Ett oemotståndligt förslag Audiobook By Birgitta Bergin cover art
  Not available on audible.com

 • Book 2

  Regular price: $14.56 or 1 credit

  Sale price: $14.56 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $14.56 or 1 credit

  Sale price: $14.56 or 1 credit

 • Book 4

  Regular price: $14.56 or 1 credit

  Sale price: $14.56 or 1 credit