Alt om at være pige

4 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Når alle andre [end mig] har fået "DET" Publisher's summary

Alt om at være pige - Når alle andre (end mig) har fået DET er første uafhængige bog i Camilla Wandahls Alt om at være pige serie. Alt om at være pige handler om alle de ting, der foregår på pigeværelset bag den lukkede dør - og om alle de tanker, der svirrer gennem hovedet på en 13-årig pige, der bare gerne vil være som alle de andre i klassen.

Hvordan er det at være pige, når kroppen begynder at ændre sig? Tja, Ida venter i spænding på selv at finde ud af det. Mange af de andre piger i klassen er begyndt at få menstruation, og drengene har lagt mærke til deres nye former. Men faktisk kan man diskutere, om Idas bryster overhovedet findes. Og er det ærlig talt for meget at ønske sig bare en lille smule blod?

Camilla Wandahls bog for tøser er en varm og sjov fortælling om veninder og hverdagsdrama. Og om Ida, hvis tanker kredser om drenge og kroppens pinlige forandringer – især om de forandringer, der lader vente på sig! Der er flere bind i Alt om at være pige-serien, og bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

"Jeg syntes bogen var mega god, og når jeg læser den hjælper det på mit eget selvværd, fordi jeg nu ved, det ikke kun er mig der har det sådan, men også Ida."
-- Ditte Marie, 13 år.

©2021 Gyldendal (P)2021 Gyldendal
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Regular price: $7.85 or 1 credit

  Sale price: $7.85 or 1 credit

 • Book 2

  Regular price: $7.85 or 1 credit

  Sale price: $7.85 or 1 credit

 • Book 3

  Regular price: $7.85 or 1 credit

  Sale price: $7.85 or 1 credit

 • Book 4

  Regular price: $10.81 or 1 credit

  Sale price: $10.81 or 1 credit