All Souls [Danish Edition]

3 books in series
0 out of 5 stars Not rated yet

Heksenat Publisher's summary

Historikeren Diana Bishop, der er af hekseslægt, forsker i alkymistiske skrifter og falder over et fortryllet manuskript i Bodleian Library i Oxford. Diana har ikke brugt magi, siden hendes forældre blev dræbt på grund af deres evner, men da hun mærker manuskriptets kræfter, aner hun farer og sender det tilbage i arkivet uden at afkode dets indhold og hemmeligheder. 

Hvad hun ikke ved er, at den gamle alkymistiske tekst Ashmole 782 har været forsvundet i århundreder og tiltrækker sig opmærksomhed fra andre væsner. Deriblandt vampyren Matthew Clairmont, som forsker i genetik.Meget imod sin vilje bliver Diana tiltrukket af Matthew, men et forhold mellem en heks og en vampyr er ikke problemfrit - især ikke da deres forhold strider mod en gammel pagt, som skal sikre ro og afstand mellem arterne og undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra menneskerene. 

I takt med at Dianas magiske evner vokser, står det klart, at nogen vil hende til livs, og sammen med Matthew forsøger hun at finde ud af, hvad manuskriptet indeholder af hemmeligheder om arternes fortid og mere interessant; deres fremtid. Og det skal vise sig at blive noget af en rejse - både i tid og sted. 

Please note: This audiobook is in Danish.

©2011 Lindhardt og Ringhof, Deborah Harkness (P)2013 AV Forlaget
Show more Show less
You're getting a free audiobook


You're getting a free audiobook.

$14.95 per month after 30 days. Cancel anytime.
Product List
 • Book 1

  Heksenat Audiobook By Deborah Harkness cover art
  Not available on audible.com

 • Book 2

  Nattens skygge (All Souls 2) Audiobook By Deborah Harkness cover art
  Not available on audible.com

 • Book 3

  Regular price: $17.13 or 1 credit

  Sale price: $17.13 or 1 credit