• "נתניהו מסתובב בתודעה של מלחמת אזרחים. הוא ישמח לראות אלימות ברחובות" | פרק 485

  • Mar 20 2025
  • Duración: 1 h y 13 m
  • Podcast

"נתניהו מסתובב בתודעה של מלחמת אזרחים. הוא ישמח לראות אלימות ברחובות" | פרק 485

  • Resumen

  • פודקאסט "השבוע" עם ליאור קודנר בימים שלישי וחמישי:

    כל האיזונים הוסרו, הקואליציה שוב יציבה ובנימין נתניהו יוצא למלחמה חזיתית בדמוקרטיה הישראלית. (01:09) עם חיים לוינסון ונמרוד שפר, אלוף במיל', בעבר ראש אגף התכנון בצה"ל ומנכ"ל התעשייה האווירית, נדבר פה על מטרות המלחמה המחודשת, מתי טראמפ יאבד סבלנות, האם צה"ל בכלל יצליח לגייס מילואים לחלוקת המזון בעזה ומדוע גוש הימין דווקא מתחזק בסקרים.

    בהמשך (37:11) מגזר ההייטק יצא למלחמה בממשלה סביב ההפיכה המשטרית. יזמי ההייטק הבטיחו שהכלכלה תקרוס והמשקיעים יברחו. כיצד זה מסתדר עם העסקה לרכישת חברת הסייבר ויז בתמורה ל-32 או ל-33 מיליארד דולר, תלוי איך סופרים - נשאל את סיון קלינגבייל ואופיר דור.

    ולבסוף (54:26) נקנח עם יין. האיחוד האירופי רוצה לשים מדבקות על הבקבוקים כדי להזהיר את הצרכנים מהנזקים הבריאותיים של אלכוהול. ממשלת איטליה יוצאת סביב זה למלחמה. דוד שושן, שף וכתב קולינריה איטלקית, ורוני לינדר יתארחו כאן.

    See omnystudio.com/listener for privacy information.

    Más Menos
adbl_web_global_use_to_activate_webcro805_stickypopup

Lo que los oyentes dicen sobre "נתניהו מסתובב בתודעה של מלחמת אזרחים. הוא ישמח לראות אלימות ברחובות" | פרק 485

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.