• Summary

 • Är du redan en rutinerad kinkster, en hard core bdsm-utövare eller är du en nyfiken vaniljsexare eller någonstans där emellan? Vågar du lyssna? Sex med oss är sexpodden med fokus på kinky och fetish som kommer att lyfta ditt sexliv till nya höjder! Det är en informations- och inspirationspodd om sex och sexualitet på en lite mer avancerad nivå.

  Michaela, Jessica och Karolina är tre kinky brudar med erfarenhet, nyfikenhet och kunskap som i varje avsnitt diskuterar ett nytt område inom spektrat sex och sexualitet med fokus på att sex kan vara roligt, spännande och skönt för alla!


  Följ oss på sociala medier:

  Facebook: https://www.facebook.com/sexmedoss

  Instagram: @6medoss.podcast

  Twitter: sexmedoss.podcast

  Patreon: https://www.patreon.com/sexmedoss

  Kontakta oss på sexmedosspodcast@gmail.com

  Stöd oss på Patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Sex med oss Podcast
  Show more Show less
Episodes
 • May 6 2022
  Vi bjuder på smakprov från vårt extramaterial på patreon – lite som ett reklamavsnitt för dig som undrar över vad du får ta del av som prenumerant men också som en härlig blandning hett och sexigt godis för vem du än är som hittat till vår podd! I programmet hörs förutom Jessica, Michaela och Karolina även våra tidigare gäster Psylocke Model och Maria Demérus. Lyssna och njut! Stöd oss på Patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Show more Show less
  1 hr and 9 mins
 • Apr 22 2022
  I det här avsnittet besvarar vi en del av alla de lyssnarfrågor som kommer in till oss på dm och mail (tack snälla för alla frågor!). Du får exempelvis svar på huruvida vi som skapar sex med oss tittar på porr ihop med våra partners, hur vi ser på öppna relationer samt att vi ger tips på vägar att gå för att hitta lekkamrater som matchar dina kinks! Dessutom bjuder Jessica på två sprillans nya dejtingprofiler med hög igenkänningsfaktor. Lyssna och njut! Stöd oss på Patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Show more Show less
  51 mins
 • Apr 8 2022
  Jessica har varit ute på jobbresa igen, den här gången till Oulu i Finland. I det här avsnittet pratar hon med burleskartisten och burleskproducenten Lala L`More och presenterar en annan del av klubblivet för den som vill inspireras och drömma sig bort till någonting alldeles magiskt en stund. Du hittar Lala på @lalamore @moreburlesque och @kinkycarnivalburlesque Lyssna och njut! Stöd oss på Patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Show more Show less
  42 mins

What listeners say about sex med oss

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.