Episodes

5 episodes
 • Fjordkraft og Klimanjaro med Gisle Hauge

  Jun 22 2021
  I dagens episode får vi besøk av innkjøpssjef i Fjordkraft, Gisle Hauge. Fjordkraft har vært og er en foregangsbedrift når det gjelder bærekraft og klima. Allerede i 2007 opparbeidet de seg posisjon som klimanøytral virksomhet. Senere krevde de det samme fra alle sine leverandører. Dette prosjektet fikk navnet “Klimanjaro” og førte til at Fjordkraft vant FN sin klimatiltakspris for 2018. Som leverandører til Fjordkraft har også vi i Bemanningsbyraaet og Qualified Professionals tatt del i Klimanjaro. Lytt til episoden og la deg inspirere av et viktig tema for dagens- og morgendagens bedrifter. Les mer om Klimanjaro her: https://www.fjordkraft.no/klima/klimanjaro/om-klimanjaro/ (https://www.fjordkraft.no/klima/klimanjaro/om-klimanjaro/)
  Show more Show less
  24 mins
 • Bærekraft i bedrifter med Ruth Brusdal

  May 28 2021
  I dag snakker vi om bærekraft. Med oss som gjest har vi Ruth Brusdal som er kjent i Bergen på grunn av sitt miljøengasjement. Som daglig leder i Norengros K. J. Brusdal har hun stått i spissen for en stadig endringsprosess mot en mer klimavennlig drift av selskapet. I 2008 ble K. J. Brusdal miljøfyrtårnsertifisert. Senere ble de utfordret av Fjordkraft til å delta på  “Klimanjaro”-prosjektet hvor selskaper hadde som mål å bli klimanøytral i løpet av 2018. Lytt til episoden og la deg inspirere av et viktig tema for dagens og morgendagens bedrifter. 
  Show more Show less
  17 mins
 • Jobbintervjuet - De vanligste tabbene

  Apr 28 2021
  Mange gjør enkle tabber som de lett kunne unngått. Unngår du disse intervjutabbene så har du mye større mulighet til å få jobben. Invester noen få minutter for å få med deg tipsene i denne episoden av Innsikt & Inspirasjon.
  Show more Show less
  8 mins
 • Hvordan forberede seg til jobbintervjuet?

  Apr 28 2021
  I denne episoden gir vi deg noen gode intervjutips som kan være avgjørende for at nettopp du blir valgt. Det er ofte enkle triks som kan skape et veldig godt inntrykk i tillegg til din kompetanse, evner og egenskaper.
  Show more Show less
  13 mins
 • Tips til gode referansesamtaler

  Apr 28 2021
  Referansesjekk er viktig å gjennomføre på en god måte. I denne episoden gir vi deg tips på hvordan du kan få gjennomført en profesjonell referansesamtale.
  Show more Show less
  11 mins