Your audiobook is waiting…

Vand til blod

Selma-serien 2
Narrated by: Louise Davidsen
Length: 8 hrs and 26 mins

Regular price: $11.97

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Publisher's Summary

"Og vandet blev til blod, fiskene døde, og vandet lugtede, så egypterne naegtede at drikke det. Overalt var der blod." - 2. Mos. 7.21.

I kølvandet på genoptrykningen af Muhammed-tegningerne tager en sag om en død, formodet narkokurer fra Moskva en ny drejning, da det viser sig, at han er inficeret med den frygtede blødningsfeber. Der er reel risiko for, at smitten vil sprede sig og udvikle sig til en regulaer, dødelig epidemi, både i Danmark og Rusland.
Efterfølgende hvirvles forskeren Selma Eliassen og veninden Lisa Brodersen for anden gang ind i et uhyggeligt spil om liv og død, da den terrordømte fange kaldet Danskeren flygter fra Statsfaengslet i Vridsløselille. Den spektakulaere flugt finder sted samtidig med opblomstringen af giftige røde alger i Limfjorden. Det er startsskuddet til et haesblaesende kapløb med tiden, og en djaevelsk terrorplan er blevet sat i vaerk, der kan få dødelige konsekvenser for mange tusinde af landets borgere.

"Vand til blod" tegner et overbevisende karakterportraet af to kvinder omkring de 40; de parallelle handlingsforløb fletter den konkrete frygt, angsten, og muligheden for igen at blive et helt menneske sammen på mesterlig vis. Lotte Petri har skrevet en selvstaendig spaendingsroman, der deler persongalleri med hendes tidligere, og meget anmelderroste, Den 5. plage fra 2009.
©2015 Lindhardt og Ringhof (P)2015 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


En pageturner, der underholder sin laeser til sidste side.
-- BogMarkedet

Lotte Petri er en af årets interessante krimidebutanter. Hun binder fint de mange tråde sammen. Den 5. plage er spaendende, og man glaeder sig til den naeste.
-- Kristeligt Dagblad

Terrorangreb, miltbrand, voldelig eksmand, skrupelløse forsøg med nervemedicin, mord, kvinder omkring de 40, svigefuld elsker, arbejdspladsintriger og -forelskelser. [...] Sprog- ligt over gennemsnittet.
-- Ekstrabladet

What members say

No Reviews are Available