Your audiobook is waiting…

Tyfon (Danish Edition)

Narrated by: Paul Becker
Length: 13 hrs and 59 mins

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Hongkong 1997, få måneder før England overgiver herredømmet til Kina. Atmosfæren er anspændt, og kampen om indflydelse eskalerer. Midt i det hele står den engelske SIS agent Joe Lennox, der dybt forelsket i sin smukke, halvt franske kæreste tøver med at fortælle hende sandheden om sit job.
 

I baggrunden lurer Miles Coolidge, en kynisk og bitter CIA agent, hvis ambition er at have sex med så mange kvinder som muligt inklusiv dem, der har et forhold til andre mænd... Midt i det hele står den engelske SIS agent Joe Lennox, der dybt forelsket i sin smukke, halvt franske kæreste tøver med at fortælle hende sandheden om sit job. I baggrunden lurer Miles Coolidge, en kynisk og bitter CIA agent, hvis ambition er at have sex med så mange kvinder som muligt inklusiv dem, der har et forhold til andre mænd.
 

Da England overgiver Hongkong til Kina, tvinges Lennox til at overlade sin kæreste til Miles, og samtidig mister han sin første store sag - en afhoppet kinesisk professor forsvinder fra et sikkert skjul. Et årti senere da Joe vender tilbage til Kina, er alle de gamle spændinger intakte, og der venter ham et koldblodigt plot. Amerikanerne vil bruge den uighurske separatistbevægelse til at ødelægge Kinas rygte på aftenen for de Olympiske Leges åbning i Beijing.

Please Note: This audiobook is in Danish.  

©2009 Forum / Charles Cumming (P)2014 AV Forlaget

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.