Your audiobook is waiting…

Sommeren i Rom

En kvindes intime bekendelser 2
Narrated by: Anna Bridgwater
Length: 59 mins

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Andet afsnit i den hede og sansemaettede serie om en virkelig kvindes erotiske eventyr. I Sommeren i Rom følger vi Ea på ferie under sydlige himmelstrøg. Efter bruddet med sin mand har hun brug for at vaere alene og tage afstand fra sit begaers haergen. Men den varme romerske luft og storbyens menneskemylder har andre planer for hende...

"Jeg vil fortaelle historien om mit liv. Eller i al fald en del af mit liv. En del af mit liv, som er mig, men som er skjult. Mit sexliv. Det er det, jeg er skabt til. Det er det, jeg kan." Verden er fuld af maend, og jegfortaelleren i denne serie er en kvindelig Don Juan, som bare ikke kan sige nej. Ea elsker sin mand og sine børn, men for hende er de ikke nok. Hendes liv går i stå uden den pirrende stemning af et nyt eventyr, så når muligheden for en erotisk oplevelse viser sig, slår hun til.

Seriens kvindelige hovedperson Ea er inspireret af en virkelig person af kød og blod. Efter samtaler med denne kvinde har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hendes fortaelling som et vidnesbyrd om det hemmelige liv, hun lever parallelt med sin dagligdag med mand og børn. Anna Bridgwater er cand.phil. i litteraturvidenskab, freelancejournalist og forfatter.

En kvindes intime bekendelser er hendes skønlitteraere debut.

Explicit Language Warning: you must be 18 years or older to purchase this program.

©2016 Lindhardt og Ringhof (P)2016 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Temperaturen når nye højder i denne hede og intense novelle om en kvindes erotiske eventyr.
-- Pia Bechmann, e-bogsanmelder

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.