adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $23.23

Buy for $23.23

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

En medrivende historisk fortælling, rig på lidenskab og legender: Om Jacquetta af Luxembourg, som besidder en sjette sans og fornemmer, at datteren Elizabeth går en ganske særlig fremtid i møde. Allerede som 19-årig bliver Jacquetta af Luxembourg enke og trodser gængs skik og brug ved anden gang at gifte sig af kærlighed. 

Sammen med sin nye mand, Richard Woodville, indtager hun en fremtrædende plads i det engelske kongehus som dronningens fortrolige, og spiller - med sin list, sin loyalitet og sin farlige evne til at spå om fremtiden - en helt afgørende rolle i kampen om tronen. 

I "Skæbnehjulet", tredje bind om "Rosekrigene", vækker Philippa Gregory atter med stor fortællemæssig indlevelse en af historiens betydelige kvinder til live. En kvinde, der ikke bare var en simpel hofdame, men moder til den hvide dronning og en af nøglefigurerne i den engelske trones barske historie.

Please Note: This audiobook is in Danish.  

©2012 Cicero / Philippa Gregory (P)2014 AV Forlaget

What listeners say about Skæbnehjulet

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.