• Summary

 • Sveriges största podcast om stress. Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns det någon som är eller har varit utbränd. Men få vill prata om det. Med den här podcasten vill vi lyfta på skämskudden, sätta igång snacket och hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress och press. Prestationspodden produceras av Caroline Norbelie och Per Lundevall. Sedan Mars 2019 produceras podcasten av Caroline.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  All rights reserved
  Show more Show less
Episodes
 • Sep 29 2022

  Den här intervju berörde många ämnen. Jag träffade Frida Boisen och det var en härlig stund. Frida är journalist, författare, föreläsare, programledare och digita expert dessutom. Hon har varit med om så mycket att jag nästan hade svårt att välja vad jag skulle fråga om.


  Vi talar om Fridas uppväxt eftersom Frida har skrivit "Berätta aldrig det här", en sann berättelse om hennes uppväxt, relationen till sina föräldrar och framför allt om hennes mammas självmord. Som Frida fick skulden för, av sin mamma. "Nu fick du som du ville" stod det i avskedsbrevet.


  Dessutom har Frida skrivit boken: Du är inte längre min dotter är en berättelse om att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp.

  Fridas barndom har varit tuff men också har givit henne modet att våga. Se bara på allt Frida har vågat och lyckats med. I detta avsnitt pratar vi om att våga. Att leva det liv man drömmer om. Frida och Kristina Hagström Ilievska har skrivit en bok om att våga. Boken innehåller över 200 tips på hur du kan leva ditt drömliv. Hur du ska våga! Lyssna till ett toppen avsnitt.


  Vill du veta mer om Frida Boisen besök hennes hemsida: www.fridaboisen.se/om-frida

  Instagram @fridaboisen  Tack för att du lyssnar.

  Kram Caroline


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Show more Show less
  1 hr and 13 mins
 • Sep 22 2022

  Jag blev själv så otroligt inspirerad av Johanna efter ha lyssnat på en intervju med henne så jag kunde knappt vänta till att få en intervju med henne. Vi pratar om hennes inställning till prestation, hennes spännande ritualer och att ha mod att vara sig själv och våga. Johanna jobbar som konceptutvecklare, coach, tränare och utbildare över hela världen. Hon driver utbildningsföretaget Global Yoga, och SoulWorkClub, en holistiskt wellnessklubb online.Men framför allt är hon otroligt cool och inspirerande!


  Ni måste lyssna.


  Johanna hittar ni på instagram @johannahector_


  Tack för att ni lyssnar.

  KRAM

  Caroline


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Show more Show less
  1 hr and 3 mins
 • Sep 15 2022

  Helena Tennhage har arbetat som rektor i många år och på olika arbetsplatser bränt ut sig tre gånger. Hon berättar om hur det är att vara ensam utan förståelse när hon som chef mattade ut sig. Vi pratar om att man visst har man ett personligt ansvar, men att arbetsgivare har ett ansvar. Helena slet hårt för att tillgodose alla. Och på en skola finns det många att tillgodose. Idag för står Helena att det berodde på hennes medberoende. Idag har Helena skolat om sig till ledarskapscoach och hjälper ledare och medarbetare att utvecklas och ta hand om sig själva.

  Samtalet kunde varit mycket längre. Helena har otroligt mycket intelligent att säga om utmattning och stress.


  Sprid gärna de avsnitt du gillar till vänner och bekanta.

  Tack för att du lyssnar.

  Kram,

  Caroline


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Show more Show less
  49 mins

What listeners say about Prestationspodden

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.