• Summary

 • Møllegades Boghandel Podcast er en podcastserie om litteratur lavet af de frivillige i Møllegades Boghandel. Podcasten ønsker at skabe et digitalt rum for litteraturen, hvor vi især har fokus på forfattere fra de mindre forlag. Der vil både være klassiske interviews med aktuelle forfattere samt oplæsninger, filosofiske debatter, sprogperformances, kritikersaloner, forfatterportrætter mv. Formaterne fra tidligere initiativer i Møllegades Boghandel såsom Kritikersalon og Fredagsfilosofi i Møllegade overføres og fortsætter i podcasten. Podcasten vil afspejle den forskellighed som Møllegades Boghandel rummer. Det er ikke den/de samme frivillige, der kommer til at tale/interviewe hver gang. Podcasten er en forlængelse af boghandlen, hvor der kontinuerligt vil blive lavet nye podcasts af frivilliggruppen. Vi håber, at podcasten kan afspejle den variation som Møllegades Boghandel rummer af frivillige.
  Copyright 2022
  Show more Show less
Episodes
 • Feb 23 2022

  Arrangementet ”En Hyldest til Ungdommen” er en hyldest til den næste generation af forfattere og kunstnere, som er med til at rykke ved grænserne for kunstens rammer, og som sætter fokus på sårbarhed og omsorg som essentielle dele af kunsten og litteraturen.

  Lørdag d. 13. november tog Møllegades Boghandel med ud til museet Gammelgaard i Herlev, hvor kunststuderende fra Det Kongelige Akademi i København solgte værker, mens Anna Rieder, Deniz Kiy, Rasmus Daubjerg og Sebastian Nathan læste op. Lyt med og tag del i en meget rørende dag!

  Produceret af Maria Stokkendal Hundahl og Yasmina Nedjoua. Musik af Vilhelm Tiburtz Strange. Billede af Anna Hanghøj Iversen.

  Møllegades Boghandels Podcast er støttet af Statens Kunstfond.

  This podcast is powered by Pinecast.

  Show more Show less
  45 mins
 • Dec 30 2021

  KRITIKERSALONS FØRSTE PRISFEST! Kritikersalon kritik-serer og hylder tre af årets bedste debutanter og giver en pris til årets debut.

  Denne gang får Benedicte Gui de Thurah Huang, Felix Thorsen Katzenelson og Mathilde Moestrup kritikerbesøg af redaktør og oversætter Andrea Pontoppidan.

  De tre nominerede og diskuterede er: 'Blå øje (türkü)' af Deniz Kiy. 'Fladland' af Ditte Holm Bro. 'Igennem landskaber' af Ann Linn Palm Hansen.

  Kritikersalonerne er skabt af Mathilde Moestrup, Felix Thorsen Katzenelson og Benedicte Gui de Thurah Huang.

  Podcasten er produceret af Yasmina Nedjoua, Kamilla Ane Petersen, Clara Busch Madsen og Maria Stokkendal Hundahl.  Musik af Vilhelm Tiburtz Strange.  Møllegades Boghandels Podcast er støttet af Statens Kunstfond.

  This podcast is powered by Pinecast.

  Show more Show less
  1 hr and 42 mins
 • Nov 24 2021

  Kritikersalon i Møllegades Boghandel den 3. november 2021. Kritikerne Mathilde Moestrup og Felix Thorsen Katzenelson har inviteret gæstekritikerne Kamilla Löfström og Helene Johanne Christensen. Sammen taler de om bøgerne “Når vi rejser til Mars” af Maja Elverkilde og “Lysets jord” af Rolf Sparre Johansson, begge udgivet 2021.

  Kritikersalonerne er skabt af Mathilde Moestrup, Felix Thorsen Katzenelson og Benedicte Gui de Thurah Huang.

  Podcasten er produceret af Yasmina Nedjoua, Kamilla Ane Petersen, Clara Busch Madsen og Maria Stokkendal Hundahl. Musik af Vilhelm Tiburtz Strange. Møllegades Boghandels Podcast er støttet af Statens Kunstfond.

  This podcast is powered by Pinecast.

  Show more Show less
  1 hr and 44 mins

What listeners say about Møllegades Boghandels Podcast

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.