• Summary

 • Podcast for kjokkenutstyr.net. Her vil du finne lydversjoner av våre mest populære guider til kjøkkenutstyr.
  Kjokkenutstyr.net
  Show more Show less
Episodes
 • #14 – Tekanne - Stemmeversjon

  Jun 10 2021

  Tekanner finnes i mange design og varianter. Mens noen tekanner har et klassisk britisk preg, er andre inspirert fra asiatiske te-tradisjoner. Noen låner også elementer fra flere kulturer.

  I denne podcasten finner du en tekst til stemmeversjon av vår gjennomgang av tekanner. Her ser vi på klassiske og moderne alternativer fra leverandører som Stelton, Kähler, Royal Copenhagen, Broste Copenhagen, Menu, Bitz og andre.

  Vi har forsøkt å plukke ut et bredt utvalg av tekanner, slik at du forhåpentlig skal finne et alternativ som faller i smak!

  FunFact: Et av Kjokkenutstyr.net sine fotografier ble denne uken benyttet i en forskningsartikkel på Nature.com. Artikkelen diskuterte innovasjon rundt nye veganske matretter. Artikkelen er også tilgjengelig på PubMed (PDF/Labs) og Researchgate!

  Intro: For mange er det å drikke te nærmest en seremoniell prosess. Dette gjelder både om man drikker te som en del av frokosten, om man nyter te gjennom arbeidsdagen, eller om man slapper av med en tekopp på kvelden.

  Dersom du skal nyte teen optimalt, trenger du også en tekanne som passer til situasjonen. Under har vi plukket ut et utvalg av kanner, som vi håper vil falle i smak. Mange av kannene er designet med øye for det skandinaviske designbildet, men også med inspirasjon fra Asiatisk tekultur.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

  Show more Show less
  12 mins
 • #13 – Ildfast Form – Stemmeversjon

  Jun 3 2021

  En ildfast form er et allsidig verktøy på kjøkkenet. Om du ønsker ovnsbakte grønnsaker, laksefileter, gratenger, lasagne, middagspai og mye annet, så kan man benytte den ildfaste formen.

  I denne podkasten finner du en tekst-til-stemmeversjon av vår gjennomgang av ulike ildfaste former. Her har vi sett på et bredt utvalg av alternativer.

  De ildfaste formene finnes i utgaver i keramikk, glass, porselen, rustfritt stål og stentøy. Formene finnes i flere ulike størrelser og former. Dette betyr at du forhåpentlig skal kunne finne en ildfast form som passer til dine behov.

  Ved siden av matlaging, er den ildfaste formen også praktisk til servering. Selv om den er varm, egner den seg godt på bordet når maten skal serveres. Dette er også noe man bør tenke på, når man skal plukke ut et ønsket alternativ.

  Intro: En god ildfast form er et praktisk verktøy under matlagingen. Gjør klar grønnsaker og kjøtt i formen, sett den i stekeovnen, og la middagen stekes ferdig mens du får tid til andre oppgaver.

  Ildfaste former kan benyttes til steking av krydrede grønnsaker, ovnsbakte poteter, laksefileter, kjøtt og mye annet. En ildfast form benyttes også om man skal lage ulike gratenger, lasagne, og mye annet.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

  Show more Show less
  13 mins
 • #12 – Jerngryte – Stemmeversjon

  Jun 3 2021

  Når høsten kommer, og gryterettene igjen skal frem på middagsbordet, er det mye å se frem til. Med en jerngryte har du et godt verktøy for å lage gryteretter.

  Ved siden av å brukes til suppe og gryteretter, kan en jerngryte også benyttes til baking av brød i stekeovnen. Dette skaper et rundt brød (hvis jerngryten er rund) med sprø kanter. For enkelte av grytene kan det være nødvendig å bytte ut lokkets «knott» før det benyttes i stekeovnen.

  I denne podcasten finner du en tekst-til-stemmeversjon av vår gjennomgang av ulike jerngryter. Her har vi sett på gryter fra leverandører som Le Creuset, Staub, Gense, Orrefors, Fiskars, og andre.

  Grytene finnes i et bredt utvalg av både farger og størrelser. Mange er nok glade i de klassiske svarte støpejernsgrytene, mens andre foretrekker en jerngryte med flere fargevalg. I denne oversikten vil du med andre ord finne noe for enhver smak.

  Intro: En god jerngryte skal være praktisk i bruk, samtidig som den tar seg pent ut, både på kjøkkenbenken eller på middagsbordet. Under har vi sett på 8 støpejernsgryter fra flere av de mest kjente leverandørene i bransjen.

  Støpejernsgryten tas gjerne frem når det skal lages gryteretter. Grytene benyttes også til baking eller steking av både kjøtt og grønnsaker.

  Der du hører på podcast:

  Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!

  Show more Show less
  15 mins

What listeners say about Kjokkenutstyr - Podcast

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.