• Summary

 • In deze podcast bespreekt Michael van der Galien - hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard - het laatste nieuws. Een lange versie van de podcast wordt opgenomen met gasten. De korte versie - allebei eentje per week - bestaat uit een rant van Michael zelf. Zoals altijd bij DDS weet je van tevoren al wat je krijgt: hard, direct, uitgesproken rechts, tegen Big Government, voor individuele rechten, en tègen de angstgekte die zoveel mensen gehypnotiseerd houdt.
  Copyright Michael van der Galien
  Show more Show less
Episodes
 • DDS PODCAST 9: Sylvana versus Renske Leijten, Malieveld demonstratie en lockdowns

  Nov 6 2021
  Vandaag in de DDS Podcast: Sylvana Simons en Renske Leijten van de SP gaan helemaal los op elkaar in de Tweede Kamer. Morgen is er een demonstratie op het Malieveld waar iedereen bij MOET zijn. En het RIVM is een vrouwenmishandelaar.
  Show more Show less
  34 mins
 • DDS PODCAST 8: Corona, Baudet, Gündogan, en Kuzu

  Nov 4 2021
  In de DDS Podcast van vandaag: aandacht voor het coronadebat van woensdag 3 november. Thierry Baudet versus vaccins èn Nilufer Gündogan van Volt, en Tunahan Kuzu versus het hele kabinet. Overigens zeg ik twee keer “SP” waar ik BIJ1 bedoel (met betrekking tot langs de fractie kamer lopen van de partij)
  Show more Show less
  24 mins
 • DDS Podcast 7: “Niet-gevaccineerden niet welkom”

  Oct 1 2021
  Vandaag bespreekt de hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard, Michael van der Galien, weer vijf onderwerpen. Te beginnen met een doorgedraaid café in Maastricht dat een bord heeft opgehangen met de tekst: “Niet-gevaccineerden niet welkom.” Ongelooflijk genoeg verbazen de eigenaren zich er vervolgens over dat ze kritiek krijgen.
  Show more Show less
  25 mins

What listeners say about Michael van der Galien's podcast

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.