Regular price: $19.37

Free with 30-day trial Membership
Membership details Membership details
  • 30 days of membership free - plus an audiobook, on us.
  • 1 credit a month after trial - good for any title.
  • Easy exchange. Don't love book? swap it for free.
  • Exchange books you don't like
  • After your free trial, Audible is $14.95 a month
OR
In Cart

Publisher's Summary

16-årige Elizabeth Fitch er datter af en følelseskold neurokirurg, der kontrollerer sin datters liv ned til mindste detalje. En aften får Elizabeth nok af sin manipulerende mor og slår sig for første gang løs i Chicagos natteliv. Det bliver en aften, der kommer til at ændre Elizabeths liv for altid.

12 år senere i en lille by i det naturskønne Arkansas slår en kvinde ved navn Abigail Lowery sig ned et isoleret sted i udkanten af byen. Hun holder sig helst for sig selv, hendes hus er en fæstning af alarmer, sikkerhedsudstyr og skydevåben, og hendes eneste selskab er vagthunden Bert.

Den gådefulde Abigail vækker opmærksomhed hos byens politikommissær, Brooks Gleason, der fornemmer, at hun gemmer på en hemmelighed. Men hvordan kan han hjælpe byens nye tilflytter? Og hvad er det, Abigail frygter mere end noget andet?

"Vidnet" er velskrevet, romantisk spændingsroman om at være på flugt for fortiden og turde give kærligheden en chance. Endnu en fuldtræffer af Nora Roberts, bestsellerdronningen over dem alle.
©2017 Gyldendal. Translated by Annemette Goldberg (P)2017 Gyldendal

What members say

No Reviews are Available

Report Inappropriate Content

If you find this review inappropriate and think it should be removed from our site, let us know. This report will be reviewed by Audible and we will take appropriate action.