Your audiobook is waiting…

Min kamp 5

Narrated by: Tobias Hertz
Series: Min kamp, Book 5
Length: 23 hrs and 25 mins

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Karl Ove flytter til Bergen for at gå på Skrivekunstakademiet. Det bliver en gedigen skuffelse; han vil så meget, forstår så lidt og lykkes ikke med noget af det, han laver. Med et tilsyneladende fuldstaendig uforståeligt gåpåmod fortsaetter han med at skrive og laese. Flere af de mennesker, han kender og omgås, får deres manuskripter antaget på forlag og debuterer som forfattere. Karl Ove begynder at taenke, at han selv kan blive en habil litteraturskribent, men naeppe nogensinde kunstner. Men skrivningen aendrer sig, og forholdet til verden omkring ham aendrer sig også.

"Min Kamp 5" er en roman om nye, staerke venskaber og om et alvorligt kaerlighedsforhold, lige indtil romanen igen når frem til det eksistentielle omdrejningspunkt, som måske er den afgørende drivkraft for seksbindsvaerket: Faren dør, Karl Ove debuterer som forfatter, og alt bryder sammen. I det anmelderroste selvbiografiske romanvaerk MIN KAMP beskriver forfatteren Karl Ove Knausgård i seks bind sin kamp for at komme overens med livet, sig selv, sine litteraere ambitioner og de mennesker, han har omkring sig.
Vaerket har vakt stor opmaerksomhed i hjemlandet og har udløst en debat om, hvor taet på man kan gå i beskrivelsen af hverdagen og de mennesker, der befolker den.
©2016 Lindhardt og Ringhof. Translated by Sara Koch (P)2016 Lindhardt og Ringhof

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.