Your audiobook is waiting…

Maskedans

Narrated by: Ann-Britt Mathisen
Length: 13 hrs and 20 mins
Categories: Fiction, Literary

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

OR
In Cart

Publisher's Summary

Fra det øjeblik, unge Suewellyn fangede det første glimt af slottet Mateland, har hun vidst, at hun en dag ville komme til at bo der. Men hvordan kan et uaegte barn nogensinde straebe efter sådan en drøm? Mystiske omstaendigheder har sendt Anabel og Joel Mateland i landflygtighed. På en vulkanø ved Australiens kyst vokser deres datter Suewellyn op, og minderne om England synes at blegne.

Men da Suewellyns halvsøster Susannah kommer uventet på besøg, aendres deres liv dramatisk. Susannah er som den vulkan, der dominerer øen - hun får gamle jalousier og nye konflikter til at blusse voldsomt op, og da tragedien rammer, kastes Suewellyn ud i et farligt spind af bedrag. Hjemme i England må hun baere den besaettende kvindes maske - en skrøbelig forklaedning, der vil bringe hende i livsfare.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en raekke af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
©2016 Lindhardt og Ringhof. Translated by Anette Wulff (P)2016 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


En af de ypperste forfattere af gotiske kaerlighedsromaner og en staerk historiefortaeller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af laesere.
-- RT Book Reviews

What members say

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.